Met de mobiele app voor iOS en Android kunnen gebruikers printopdrachten aanpassen, vrijgeven op een printer naar keuze of verwijderen. De meegegeven instellingen van de printopdracht kunnen ook nog worden aangepast voordat deze wordt vrijgegeven. Met name voor printers met een klein of geen bedieningspaneel is de gebruikerservaring met de mobiele app een sterke verbetering.

Snel en simpel afdrukken
De gebruikers selecteren de juiste printer uit een printerlijst of gebruiken de camera van het mobiele device in combinatie met een QR-code.

E-mail printfunctie
Mobiel werken wordt nog makkelijker gemaakt met de e-mail printfunctie, ondersteund door onze oplossing e-Follow Professional. Verstuurde documenten per e-mail worden automatisch aan de wachtende printopdrachten toegevoegd.
Toshiba e-FOLLOW monitort hiervoor een uniek emailadres per organisatie en stuurt de bijgevoegde documenten naar de geconfigureerde printrijen. Meer dan 30 documentformaten worden ondersteund, zoals pdf, doc, xls, ppt en jpg. Om misbruik te voorkomen worden alleen e-mails van bekende afzenders geaccepteerd.

Download de e-FOLLOW app gratis in de Apple App Store en Google Play Store.

Rate this post

Print Friendly