In 2015 werd er meer data geproduceerd dan in alle voorgaande jaren bij elkaar – en naar verwachting neemt die hoeveelheid ook de komende jaren alleen maar toe. Dat heeft invloed op de manier waarop bedrijven omgaan met documenten. Steeds meer bedrijven hebben te maken met een discrepantie tussen fysieke documenten en digitale workflowprocessen. En nu de digitale transformatie alleen maar sneller blijft gaan, ontstaat er steeds meer vraag naar innovatieve oplossingen voor elektronisch documentmanagement.

Deze trend, en de manier waarop de wereldwijde digitale transformatie invloed heeft op de documentmanagementsector, staat ook centraal tijdens de Fujitsu Information Capture Conference 2016. Het thema van de zevende editie van dit evenement, dat op 12 en 13 september 2016 plaatsvindt in Londen, is ‘Digital Transformation – Managing Documents in the Digital Age’. Tijdens ICC7 staan vakgenoten stil bij de vraag hoe de branche deze trend in kan zetten voor extra business.

Maandag 12 september

Op de eerste dag van het event, maandag 12 september, worden deelnemers welkom geheten door Mike Nelson, vicepresident van PFU (EMEA) Ltd., de producent van Fujitsu-scanners. Vervolgens gaan keynotes van Robert Young, Jo Caudron en John Mancini in op trends en strategieën die te maken hebben met digitale transformatie. Na de lunch volgt een keynote door Michael Ziegler over hoe de informatiemanagementsector de volgende fase van digitale transformatie bereikt, waarna deelnemers zich opsplitsen voor paneldiscussies. ’s Avonds worden de Fujitsu Information Capture Awards uitgereikt aan de meest succesvolle resellers en partners.

Fujitsu Information Capture Conference 2016 – 12 en 13 september in Londen
4 (80%) 1 vote

Print Friendly