Ricoh introduceerde recent de slimme A3 zwart-wit multifunctionele printermodellen MP 6503SP, MP 7503SP en MP 9003SP. De serie is ontworpen voor organisaties waar efficiency in document management voorop staat. Na de recente lancering van een nieuwe serie A3 kleuren MFP’s, is nu ook de nieuwe zwart-wit lijn verkrijgbaar.

Eenvoudige integratie met documenten, workflows en mobiele apparaten
Ricoh’s software voor het scannen, distribueren en beheren van documenten biedt de mogelijkheid om werkprocessen te verbeteren en scans rechtstreeks op te slaan naar e-mail, draagbare media of interne netwerken. De MFP’s zijn te bedienen via smartphones en tablets, met beveiligde NFC, Bluetooth of internetconnectiviteit.

Krachtig Smart Operation Panel biedt nieuwe mogelijkheden
Ieder model is voorzien van het nieuwe, eenvoudig te bedienen touch & swipe Smart Operation Panel. Dit maakt mobiel en flexibel werken eenvoudig en verbetert de workflow. De indeling van het paneel is aan te passen aan de individuele voorkeuren van gebruikers. Iconen geven directe toegang tot de meest gebruikte print, kopieer- en scanfuncties.

Het Smart Operation Panel kan ook worden geüpgrade met apps van de Ricoh Application Site, waarmee snel functionaliteiten kunnen worden toegevoegd, aangepast en uitbreid. Ook aanpassing aan huisstijl en integratie met interne communicatie, bijvoorbeeld voor de promotie van gebeurtenissen of nieuwe initiatieven, is mogelijk.

Human Detection Sensor
De slimme Human Detection Sensor zorgt ervoor dat de machines snel en automatisch opstarten zodra de gebruiker in de buurt komt. Dit scheelt wachttijd voor de gebruiker en draagt ook bij aan het terugdringen van energieverbruik.

Marcel Kleintjens, Product Marketeer bij Ricoh Nederland: “Hoewel we in de markt een sterke verschuiving naar kleur zien, blijft het zwart-wit portfolio nog altijd relevant. Veel organisaties printen namelijk nog steeds voor het merendeel in zwart-wit. Denk bijvoorbeeld aan brieven en facturen, waarvan de variabele inhoud in zwart-wit wordt geprint. De introductie van deze krachtige zwart-wit MFP’s met de laatste nieuwe features laat Ricoh’s toewijding aan de markt zien. Hiermee dragen we bij aan de productiviteit, effectiviteit en kwaliteit van onze klanten”

Voor meer informatie: www.ricoh.nl/producten/multifunctionele-printers/zwart-wit/index.aspx
Bekijk hier de video: rhttps://youtu.be/reFk95obpvU

Rate this post

Print Friendly