Buyers Laboratory LLC (BLI) heeft Kodak Alaris onderscheiden met twee Summer Pick Awards voor haar Document Capture technologie. Zowel de Kodak desktop scanners i1190 en i1190e als de Kodak hoogvolume i4850 productiescanner wonnen een award. Kodak Alaris heeft meer BLI awards gewonnen dan menig andere scannerfabrikant[1]. Kodak Alaris won onlangs ook de 2016 Scanner Line of the Year Award voor de meest indrukwekkende prestaties van haar brede scala aan scanoplossingen. Bovendien won het technologiebedrijf eerder dit jaar drie BLI Winter Pick Awards in elk van de drie scancategorieën: netwerkscanners, desktopscanners en productiescanners.

“Kodak Alaris heeft een traditie van hoogwaardige, bekroonde scanners en deze serie scanners is geen uitzondering,” zegt Joe Ellerman, manager bij Lab Operations voor Buyers Laboratory LLC.

“Het gebruikersvriendelijke ontwerp, de uitzonderlijke algehele prestaties en de hoge betrouwbaarheid van de scanners waren belangrijke factoren om de concurrentie ver achter zich te laten. Met trots kennen wij onze Summer Pick awards toe aan deze nieuwste serie scanners.”

Datachaos beheren

Kodak Alaris stimuleert haar klanten om de strijd aan te gaan met de overweldigende hoeveelheid data. Papier kan een enorm obstakel zijn, maar is een belangrijke databron die in bedrijfsprocessen veelvuldig voorkomt. Met de juiste scantechnologie en intelligente technologieën voor digitaliseren kunnen organisaties sneller meer waarde halen uit hun informatie.

“IDC voorspelt dat niet-gestructureerde data in 2020 meer dan 40 triljoen gigabyte zal bedragen. Organisaties die weten hoe zij de digitale transformatie moeten aanpakken en de “datachaos” kunnen beheren, hebben een enorme voorsprong op organisaties die die deze informatie niet hebben,” zegt Rick Costanzo, president en General Manager van de divisie Information Management van Kodak Alaris. “Het winnen van deze awards is een waardering voor de inzet van Kodak Alaris om de juiste kennis, de technologie en het ecosysteem te leveren die nodig zijn om bedrijfsgroei te stimuleren in het tijdperk van datachaos.”

De technologie achter de awards

De 40 pagina’s-per-minuut i1190-serie won de Summer Pick in de categorie “Outstanding A4 Large Workgroup Scanner” op basis van geavanceerde nieuwe functies. De nieuwe i1190WN-scanners van Kodak Alaris zijn uniek omdat zij niet alleen kunnen worden geïntegreerd met bestaande bedrijfsapplicaties met behulp van de standaard drivers, maar ook rechtstreeks met webapplicaties. Hiermee kunnen gebruikers de scanner gebruiken zonder een scanner driver op de host-pc te installeren. Dit zorgt voor aanzienlijke besparingen voor klanten met betrekking tot infrastructuur, desktop-pc’s en onderhoud en support.

Bovendien neemt de productiviteit van de gebruiker toe doordat frequente taken met één druk op de knop kunnen worden uitgevoerd. BLI gaf ook hoge punten voor de functionaliteit van de i1190WN scanner die rechtstreeks in de Cloud kan scannen en voor Kodak Capture Pro Software Limited Edition. Met de Capture Pro Software kunnen gebruikers scantaken efficiënt beheren, indexeringsvelden creëren en door middel van drag-and-drop OCR data-invoer automatiseren en daardoor fouten minimaliseren.

De 150-pagina’s-per-minuut (300 images-per-minuut) i4850 scanner beschikt over een gebruikersvriendelijk ontwerp, lage algehele kosten en software met veel functies en verdiende daarmee de Summer Pick voor “Outstanding Budget-Friendly A3 High-Volume Production Scanner.”

Voor een video over de BLI 2016 Scanner Line of the Year Award klikt u hier.

Rate this post

Print Friendly