Maakt u al enige tijd gebruik van de scan- en herkenoplossing van ReadSoft? Via Simac Document Solutions of misschien wel via een andere leverancier? U bent dan ongetwijfeld tegen een aantal tekortkomingen of anders gezegd, onvolkomenheden aangelopen. Wij bij Simac begrijpen dat er soms een snelle verbetering gewenst is, om snel een groot verschil te kunnen maken. Dat begrip hebben we vertaald in een concrete oplossing: de Simac ReadSoft Plug-in.

Wat is de Simac ReadSoft Plug-in?
Een software oplossing die onvolkomenheden in ReadSoft wegneemt. De oplossing bestaat uit meerdere modules op zo’n 15 gebieden. Deze modules zijn ontstaan op specifiek verzoek van onze klanten of ontwikkeld door inzichten en ervaringen van onze consultants.

Voorbeelden van de Simac ReadSoft Plug-in:

  • De originele PDF-facturen, die direct ingelezen worden in Readsoft, kunnen in kleur worden geëxporteerd richting het ERP-pakket. Binnen ReadSoft blijft de factuur zwart-wit maar de Plug-in zorgt er voor dat de originele factuur wordt geëxporteerd.
  • Bankrekening controle; Er wordt automatisch gecontroleerd of de bankrekeningen op facturen overeenkomen met de bankrekeningnummers zoals geregistreerd in het ERP-systeem. Hierdoor voorkomt u betaling van spookfacturen.
  • Dubbele facturen controle; Er wordt automatisch gecontroleerd of de ontvangen factuur niet eerder is verwerkt in ReadSoft.
  • Datum controle; Er wordt automatisch gecontroleerd of de factuurdatum binnen een zelf aangegeven tijdsbestek valt. Zo niet, dan wordt de gebruiker gewaarschuwd en/of de factuur geblokkeerd voor verwerking.
  • Bedragen controle; De Plug-in controleert op header- en regelniveau of de optelsom van de bedragenvelden overeenkomen. Dit voorkomt onjuiste boekingen in uw ERP-pakket.

Voor wie is de Simac ReadSoft Plug-in interessant?
Voor alle gebruikers van ReadSoft. In de afgelopen jaren bleken al vele ReadSoftklanten erg enthousiast over de toegevoegde waarde van deze Simac ReadSoft Plug-in. Door het inzetten van de Simac ReadSoft Plug-in kunt u uw factuurproces verder optimaliseren. Deze optimalisatie geldt bovendien ook voor de automatisch goedgekeurde facturen, omdat de ReadSoft Plug-in de controles ook toepast op deze facturen.

Belangstelling?
Benieuwd geworden door de gegeven voorbeelden? Of ziet u zelf graag een verbetering doorgevoerd? Misschien is die verbetering inmiddels wel opgenomen in de Plug-in. Of kunnen we uw wens vrij eenvoudig realiseren. Aarzel niet en neem contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw ervaringen en informeren u graag nader.

Rate this post

Print Friendly