De omvang van het digitale universum verdubbelt elke twee jaar, zo blijkt uit een rapport van IDC[i]. Bedrijven zoeken daarom naar manieren om waardevolle informatie uit zowel papieren als digitale documenten te ontsluiten en beheren. Om hen daarmee te helpen introduceert Xerox de DocuMate® 6440, een van de snelste en meest gebruiksvriendelijke scanners in zijn klasse. De scanner is voorzien van ingebouwde software voor beeldoptimalisatie en is daardoor in staat om tot één pagina per seconde te scannen. De scans worden vervolgens automatisch en zonder kwaliteitsverlies verzonden naar een van de negen voorgeprogrammeerde en configureerbare bestemmingen.

Walt Thinfen, bestuursvoorzitter en CEO van Visioneer, dat scanners uit de Xerox DocuMate-reeks vervaardigt en verkoopt: “Voor bedrijven die de digitale transformatie willen omarmen is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste technologie. Zeker tijdens hun eerste en cruciale stap van papier naar digitaal. De nieuwe DocuMate 6440 biedt tal van functies die de efficiëntie verbeteren en stelt organisaties in staat om bedrijfskritische informatie op een slimmere manier te analyseren en beheren.”

Een geautomatiseerde workflow met één druk op de knop
De DocuMate 6440 maakt gebruik van Visioneer OneTouch®-technologie. Met één simpele druk op de knop kunnen documenten direct worden gescand en verzonden naar vrijwel elke applicatie, map of apparaat. De geïntegreerde Acuity-software voor beeldoptimalisatie corrigeert en verbetert beelden automatisch. Elk gescand document kan probleemloos worden omgezet in een doorzoekbaar PDF-bestand en vervolgens worden doorgezet naar een e-mailprogramma of zakelijke internetapplicatie. Zorginstellingen kunnen bijvoorbeeld documenten van patiënten snel scannen en automatisch doorsturen naar de apotheek of facturatieafdeling. Dit zorgt voor verbeterde productiviteit en efficiëntie voor de zorginstelling en de patiënt.

Zowel plastic ID- en verzekeringspassen als papieren documenten kunnen snel worden gescand via de automatische invoerlade voor documenten, die ruimte biedt voor 80 pagina’s. De Documate 6440 levert tot 33 procent snellere prestaties dan zijn voorganger en kan 60 dubbelzijdige kleurenpagina’s per minuut scannen.

De veelzijdigheid van de scanner in combinatie met geavanceerde technologie voor papierverwerking maakt de DocuMate 6440 een ideale oplossing voor organisaties in de gezondheidszorg, bancaire sector, onderwijs- en overheidssector, financiële dienstverlening, energie-industrie en productie-industrie.

Beschikbaarheid
De Xerox DocuMate 6440 is per direct verkrijgbaar via erkende resellers.

[1] IDC, The Digital Universe of Opportunities: Rich Data and the Increasing Value of the Internet of Things, door Vernon Turner, John F. Gantz, David Reinsel en Stephen Minton, april 2014.

Rate this post

Print Friendly