Met AccurioPro Flux brengt Konica Minolta een softwaresuite voor prepress en het automatiseren van afdrukken die meegroeit met de vereisten van de klant. Drie varianten van de software met een groeiend aantal functies voorzien klanten van de hulpmiddelen om hun afdrukworkflow te organiseren, te automatiseren en te optimaliseren voor maximale productiviteit en flexibiliteit, binnen een minimaal tijdsbestek. AccurioPro Flux is vanaf heden beschikbaar en is de nieuwe generatie van de succesvolle JT Suite-software.

“AccurioPro Flux is een krachtige maar gebruiksvriendelijke softwaresuite voor productie-afdrukken die bestemd is voor interne reproafdelingen en kleine tot middelgrote commerciële printers. Elk van de drie varianten van de software is perfect afgestemd op de zakelijke behoeftes van onze klanten”, vertelt Erik Klute, Production Printing Manager bij Konica Minolta. “De volledige softwaresuite is schaalbaar om aan de behoeftes van onze gebruikers te voldoen. Van jobmanagement voor de interne printroom tot een online web-to-print-systeem: naarmate de vereisten veranderen, kunnen extra functies worden toegevoegd voor een maximale productiviteit.”

Meteen krachtig
AccurioPro Flux is uitgerust met de essentiële functies voor het automatiseren van afdrukken. Alle gebruikers genieten van de belangrijkste functies van elk van de drie versies, waardoor ze kunnen rekenen op een minimale verwerkingsduur met behoud van maximale flexibiliteit.
De basissuite, AccurioPro Flux Essential, zorgt voor een gecentraliseerd controlepunt voor de interne printroom, met inbegrip van functies voor make-ready en afdrukinstellingen. De sterke punten van dit krachtige en intuïtieve product zijn de functies, zoals het impositie en hotfolders. Dat zorgt voor meer gebruiksgemak voor de eindgebruikers en een grotere flexibiliteit en efficiëntie voor de beheerders. Onze software-oplossing is geoptimaliseerd voor de uitvoer op productie-apparaten van Konica Minolta. Bovendien kan de gebruiker ook afdrukapparaten van andere fabrikanten aansluiten. Zo kunnen de bedieners centraal alle apparaten in de printkamer bedienen.

Upgrades voor de ultieme ervaring
De upgrades naar AccurioPro Flux Premium en AccurioPro Flux Ultimate gaan gepaard met extra functies die de workflow verder optimaliseren. De gebruikers van de premium-versie genieten van automatisering van de afdrukworkflow, rapporteringsopties en interne opdrachtverwerking. AccurioPro Flux Premium werkt met een afdrukworkflow die gebaseerd is op opdrachttickets en geeft de klant zo een hulpmiddel om eenvoudig en vlot afdrukproducten mee te bestellen.

De meest uitgebreide versie met het grootste aantal functies is AccurioPro Flux Ultimate. AccurioPro Flux Ultimate beschikt over extra functies, zoals een web-to-print-webshop, waardoor service-providers, interne reproafdelingen, openbare instanties en het onderwijs op een veilige en op tickets gebaseerde manier afdrukken online bestellen. Dankzij de flexibele architectuur kan de softwaresuite AccurioPro Flux naadloos geïntegreerd worden in de workflow en de bestaande processen optimaliseren.

Rate this post

Print Friendly