Zakelijke workflows die gepaard gaan met het scannen van documenten en verwerken van digitale bestanden kunnen lastig en arbeidsintensief zijn. Xerox biedt uitkomst door scanningsoftware te integreren in een select aantal Xerox DocuMate®-scanners. Dit stelt kantoormedewerkers in staat om gescande en digitale bestanden rechtstreeks te exporteren naar het enterprise content management (ECM)-platform Xerox DocuShare® 7. Met deze combinatie kunnen een groot aantal achterstallige documenten en bestanden op efficiënte wijze worden omgezet in waardevolle business intelligence.

De geïntegreerde scanningsoftware Dokmee® Capture (Network Edition) splitst het scanproces, de kwaliteitscontrole, indexering en het exportproces op in afzonderlijke taken die gebruikers gelijktijdig kunnen uitvoeren. Het scanproces wordt daarmee omgevormd tot een workflow die in het teken staat van samenwerking en productiviteit. Dokmee Capture (Network Edition) biedt zowel de mogelijkheid van onbeperkt scannen zonder kosten per klik als functionaliteit voor het geautomatiseerd vastleggen van data en mogelijkheden voor het optimaliseren van de beeldkwaliteit, rapportage- en audit-tools.

Walt Thinfen, de bestuursvoorzitter en CEO van Visioneer, dat Xerox DocuMate-scanners vervaardigt en verkoopt: “Informatie vormt de levenslijn van onze onderneming. Dokmee Capture (Network Edition) ontsluit informatie uit papieren documenten en bevordert samenwerking om bedrijven vooruit te helpen. Het gebruik van de ‘scan to DocuShare’-functie en de ECM-oplossingen in DocuShare helpen organisaties om meer te doen met minder en hun bedrijfskritische en gevoelige informatie te beschermen.”

Xerox DocuShare is een ECM-oplossing die organisaties de flexibiliteit biedt die zij nodig hebben. Het betaalbare, eenvoudig installeerbare en schaalbare DocuShare kan zich aanpassen aan de workflow van elke onderneming en helpt bedrijven om het tempo van het moderne zakenleven bij te benen. Xerox DocuShare biedt intuïtieve contentdiensten die nodig zijn voor documentbeheer en het vastleggen van afbeeldingen op grote schaal. De oplossing vult dit aan met geavanceerde ECM-mogelijkheden voor complexere document-workflows voor onder meer audits, levenscyclusbeheer en workflow-mogelijkheden die de administratie verbeteren.

Dokmee Capture (Network Edition) wordt standaard geleverd bij de volgende modellen van de Xerox DocuMate-scanner: DM4790, DM4799, DM4760, DM4830, DM5460 en DM5445. De nieuwe versie van Dokmee die ondersteuning biedt voor Xerox DocuShare 7 zal vanaf de herfst van 2016 in het productpakket worden opgenomen.

Xerox DocuMate-scanners zijn verkrijgbaar via sales-vertegenwoordigers, resellers en distributeurs van Xerox in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Mogelijk is er in bepaalde regio’s sprake van beperkingen.

Rate this post

Print Friendly