Koninklijke Van der Most, drukkerij, enveloppenfabriek en distributiecentrum in Heerde, heeft geïnvesteerd in een Xerox iGen5 met optie op de extra vijfde kleur. Deze kleurenpers vervangt de Xerox iGen4. Hiermee moderniseert het bedrijf haar activiteiten op het gebied van digitaal drukwerk. Met de Xerox iGen5 is Koninklijke Van der Most in staat haar klanten nog beter en sneller te bedienen.

Rob van der Most, een van de directeuren van Koninklijke Van der Most: “We hebben diverse mogelijkheden bekeken en er is geen losbladprinter op de markt die de iGen5 evenaart. Vanwege de kwaliteit, snelheid, veelzijdigheid en het bedieningsgemak is het voor ons de perfecte machine. Daarnaast waren de korte doorlooptijden en het gemakkelijk omschakelen tussen jobs zonder dure opstartkosten voor ons doorslaggevend.”

Koninklijke Van der Most ziet dat papier en online elkaar versterken in de klantcommunicatie. Een steeds groter deel van haar opdrachtgevers, waaronder goededoelenorganisaties, loterijen en financiële instellingen, onderkent de waarde van print, waarvan de attentiewaarde en betrouwbaarheid veel hoger ligt in vergelijking met digitale post. Daarnaast speelt persoonlijke communicatie een steeds belangrijkere rol. Met de iGen5 springt het bedrijf op beide ontwikkelingen in.

Mathijs van Kersen, sales manager bij Xerox: “Koninklijke Van der Most is een prachtig bedrijf, dat inspeelt op de veranderende vraag door innovatie in het bedrijf te brengen en hun klanten te verrassen. Met de Xerox iGen5 kan Koninklijke Van der Most haar digitale productie verhogen en omzetgroei realiseren.”

Rate this post

Print Friendly