We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan een nieuw software platform voor slimme documentverwerking. Dat was nodig, want de wereld rond ons heen is verandert en verandert steeds sneller. Digitalisering van de manier van leven en werken is onomkeerbaar. Dat vertaalt zich naar andere vormen van organisaties met een andere informatiebehoefte en waarbij flexibiliteit een eis is.

Sphereon is de naam van ons nieuwe platform dat gericht is op het verwerken van digitale objecten (emails, documenten, scans, tweets, multimedia, etc) in een hybride wereld van Cloud en On Premise systemen. We vertellen u er graag meer over!

Achter dit nieuwe platform staat ook een nieuw team. Een team van enthousiaste jonge mensen, de volgende generatie, ondersteunt door een ervaren development- en management team.

Met zo’n nieuw platform en nieuw team – en vanuit het oogpunt van branding – kiezen we ook voor een nieuwe naam en organisatie – Sphereon BV – waarin we verder de activiteiten qua verkoop en ondersteuning zullen voortzetten.

Wat betekent de overgang voor u? Als gebruiker van ORION niets. Deze software blijft gewoon ondersteunt volgens uw huidige SLA en updates en nieuwe versies volgens ons standaard Release beleid.
Plus een groeipad naar een modern en geavanceerd nieuw platform voor slimme documentverwerking.

Wanneer u vragen heeft over deze overgang, of over het Sphereon platform, praten we u graag een keer bij.

Rate this post

Print Friendly