Konica Minolta en Yopar sluiten wederom een mantelovereenkomst voor vijf jaar. Yopar ondersteunt foodfabrikanten in binnen- en buitenland bij de inkoop van grondstoffen, verpakkingen, faciliteiten, diensten en technische zaken. De mantelovereenkomst met Konica Minolta zorgt ervoor dat deelnemende bedrijven – zoals Bieze Food Group, Ardo, Intertaste, Royal Fassin en Van der Meulen – gebruik kunnen blijven maken van de kennis en systemen van Konica Minolta, tegen een scherp tarief en uiterst gunstige condities. 

Het afsluiten van de nieuwe mantelovereenkomst betekent dat de samenwerking tussen Yopar en Konica Minolta, die in juli 2011 is gestart, wordt verlengd tot juli 2021. Konica Minolta verzorgt de inventarisaties bij foodfabrikanten in Nederland, België en Duitsland. Aan de hand van de wensen en behoeften van de deelnemende bedrijven adviseert Konica Minolta over de meest geschikte systemen en levert het multifunctionele printers (MFP) conform de mantel met Yopar.

Paul Reijnen, Senior Account Manager bij Konica Minolta, zegt: “De samenwerking met Yopar is de afgelopen vijf jaar erg goed bevallen. Ook de deelnemende bedrijven zijn zeer tevreden over onze verleende diensten en producten. Wij zetten de samenwerking met Yopar dan ook met alle plezier voort. Op dit moment staan er ruim 200 actieve systemen bij foodproducenten die deelnemen aan de gezamenlijke inkoop via Yopar. Dankzij de verlenging van de overeenkomst kunnen we deze bedrijven de komende vijf jaar blijven ondersteunen.”

Chantal Riedijk, Senior Buyer bij Yopar: “Konica Minolta heeft de afgelopen vijf jaar bewezen voor Yopar een solide en betrouwbare partner te zijn. Naast de tevredenheid van de huidige deelnemers over de service en systemen van Konica Minolta, wordt ook de standaard inbegrepen ontzorging op het gebied van onderhoud en beheer van de systemen als zeer positief ervaren. Konica Minolta heeft voor de verlenging van de Yopar-mantel wederom meegedacht over de eisen en wensen van zowel Yopar als de deelnemers. Deze zaken zijn opgenomen in de nieuwe overeenkomst. Wij staan volledig achter de verlenging van de samenwerking voor de komende vijf jaar.”

Rate this post

Print Friendly