Productiviteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de belangrijkste eisen voor een monochroom printsysteem in kantoren of interne printafdelingen waar grote volumes worden verwerkt. Naast het gebruiksgemak zijn dit de voordelen van de nieuwe ineo 758 van DEVELOP. Dit nieuwe monochrome systeem wordt geleverd met diverse af-werkingsopties, zodat nagenoeg elke printtaak intern kan worden uitgevoerd.

Betrouwbare productiviteit 

Een aantal innovatieve ontwikkelingen zorgen voor een hoge betrouwbaarheid en productiviteit van de ineo 758. Zo is het dankzij de nieuw ontwikkelde snelle invoer voor grote hoeveelheden scandocumenten mogelijk om stabiele en zeer snelle dubbelzijdige scans uit te voeren. Een nieuwe detector voor dubbele invoer en een zeer betrouwbaar papierinvoerpad voorkomen invoerfouten en verminderen het risico op papierstoringen. Daarnaast kan papier met een afwijkend formaat eenvoudig worden gemeten. Al deze verbeteringen maken het werk gemakkelijker, besparen tijd en geld, zorgen voor constante kwaliteit en een verbetering van de kantoorproductiviteit.

“De ineo 758 kan eenvoudig worden geïntegreerd in de dagelijkse werkzaamheden van elk kantoor, hoeveel prints er ook nodig zijn,” vertelt productmanager Robin Schieveen. “Dankzij de laatste technologische ontwikkelingen is dit systeem  betrouwbaar, productief en door de intuïtieve bediening en het aanpasbare bedieningspaneel is het een plezier om ermee te werken!”

Professionele afwerking 

De ineo 758 beschikt over zoveel afwerkingsopties dat vrijwel elke printtaak intern kan worden uitgevoerd. Tot 80 pagina’s tellende brochures maken, brieven op verschillende manieren vouwen, hand-outs nieten of facturen perforeren: geen probleem voor de ineo 758.

Flexibel gebruiksgemak 

Het bedieningspaneel van de ineo 758 kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke gebruiker. Dit bespaart veel tijd bij routinematige print-, kopieer-, scan- of faxtaken. In combinatie met de intuïtieve tablet-achtige bediening, is het systeem geschikt voor dagelijks gebruik op kantoor en kan het ook eenvoudig door minder ervaren medewerkers worden bediend.

Zuinig in gebruik
Hoewel de ineo 758 zeer productief is, heeft deze machine dankzij zijn lage energieverbruik de laagste TEC-waarde in zijn klasse. Met andere woorden: dit nieuwe systeem van DEVELOP kan niet alleen voordelig printen, maar heeft ook een gunstige ecologische voetafdruk en zorgt voor een lagere elektriciteitsrekening.

Rate this post

Print Friendly