Canon, marktleider in imaging solutions, introduceert vandaag een geheel nieuw, flexibel printplatform dat optimaal aansluit op de veranderende manier van werken binnen dynamische werkomgevingen. Het nieuwe platform is ‘next level’ op het gebied van consistentie, doordat het alle nieuwe generatie imageRUNNER ADVANCE MFP’s voorziet van dezelfde functionaliteit. Tegelijkertijd introduceert Canon de imageRUNNER ADVANCE 5500-serie, bestaande uit vijf nieuwe A3-kleurenmultifunctionals. Deze serie is voorzien van het nieuwe platform, wat zorgt voor een verbetering van de productiviteit dankzij intelligente document workflows en een intuïtieve, eenvoudige gebruikersbeleving.

Flexibiliteit en consistentie
Het nieuwe Canon-printplatform biedt de flexibiliteit om aan te sluiten op ontwikkelingen op het gebied van mobiel werken, connectiviteit, systeemintegratie, beveiliging, personalisatie, kostenbeheer en productiviteit. Het platform voorziet alle modellen uit de nieuwste imageRUNNER ADVANCE-reeks van dezelfde functies en mogelijkheden, die op elk model beschikbaar en toegankelijk zijn via een uniform touchscreen beeldscherm met smartphone-functionaliteit. Nieuwe updates actualiseren automatisch. Dit geldt ook voor eerder geplaatste multifunctionele printers uit de nieuwe generatie imageRUNNER ADVANCE-productlijn. Dit biedt organisaties meer consistentie in hun printerpark, zowel in het beheer als in het gebruik en het onderhoud.

Geavanceerde personalisatie
De vijf nieuwe MFP’s (imageRUNNER ADVANCE C5535, imageRUNNER ADVANCE C5535i, imageRUNNER ADVANCE C5540i, imageRUNNER ADVANCE C5550i en imageRUNNER ADVANCE C5560i) dragen bij aan efficiencyverbetering binnen de gehele organisatie. Ze beschikken over een intuïtieve, herkenbare gebruikersinterface en geavanceerde mogelijkheden voor personalisatie. De Universal Login Manager zorgt voor een unieke combinatie van gebruikersgebonden authenticatie, controle van de personalisatie en inzicht in de totale printproductie – daarmee helpt ULM om een aanzienlijke verlaging van de totale kosten voor documentproductie te realiseren. De systemen zijn eenvoudig te integreren met de optionele uniFLOW-software, Canon’s omvangrijke en schaalbare softwareplatform voor apparaat- en documentbeheer en voor slimme scansolutions, dat optimale monitoring en controle biedt.

Moeiteloos, intelligent, digitaal
De imageRUNNER C5500-serie is ontworpen voor digitalisering en sluit daarmee aan op de toenemende prioriteit van informatiebeheer binnen moderne ondernemingen. De snelle scanfunctie registreert moeiteloos de op papier aanwezige gegevens en de slimme systemen beschikken over de mogelijkheid om documenten te scannen en converteren naar doorzoekbare PDF-bestanden, Microsoft® Word- en Microsoft® PowerPoint-bestanden. Door detectie van blanco pagina’s, multi-sheet detectie en pagina oriëntatie kan nabewerkingstijd worden bespaard. Een single-pass DADF biedt plaats aan maximaal 150 originelen en zorgt voor een probleemloze digitalisering – zelfs binnen bedrijven waar bijna alles om documenten draait.

Dan Woodstock, projectmanager bij Canon Europe, zegt: “De toegevoegde waarde van print ligt in het vermogen om documenten en informatie te creëren, te beheren en moeiteloos binnen de gehele organisatie te delen – zowel in hardcopy als digitaal. De imageRUNNER ADVANCE C5500-serie speelt hierop in. De MFP’s zijn ontworpen om bedrijven een maximale return on investment te bieden door het minimaliseren van onderhoud en stilstand, terwijl deze systemen de productiviteit stimuleren. Deze nieuwe serie MFP’s wordt geleverd met ons nieuwe, gemeenschappelijke platform dat de administratie, de benodigde tijd en de inspanningen zal verminderen, en zorgt dat medewerkers beschikken over de technologie om digitaal en efficiënt te werken.”

Het nieuwe platform en de nieuwe MFP’s zijn hiermee het antwoord op de uitdagingen waarmee IT-managers te maken hebben. Zij zijn vaak nog teveel bezig met de dagelijkse operatie, waardoor ze hun rol als adviseur voor het management onvoldoende kunnen ontplooien, zo blijkt uit diepte-interviews* die Canon in Nederland liet uitvoeren onder IT-managers. “Om zijn rol als adviseur goed te kunnen vervullen, heeft de IT-manager een helikoptervisie nodig. Hij moet in staat zijn om letterlijk boven de dagelijkse operatie uit te stijgen om te weten wat er speelt en de behoeften van interne klanten te kunnen identificeren”, zegt Paul van der Stroom, Marketing Program Manager van Canon Nederland. “Daar heeft hij dan wel de tijd en ruimte voor nodig. Door de IT-manager te ontlasten als het gaat om beheertaken en hem te helpen processen te standaardiseren, biedt Canon hem de mogelijkheid om regelmatig aan tafel te zitten met andere afdelingen om IT-behoeften van de toekomst te identificeren en te verwezenlijken.”

De imageRUNNER ADVANCE C5500-serie is vanaf 1 september in heel Europa verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie.

Rate this post

Print Friendly