All Mailing Solutions B.V., kortweg AMS, in Heemskerk heeft Geijteman Verpakkingstechniek in eveneens Heemskerk overgenomen. Geijteman Verpakkingstechniek was een bedrijf welke sealsystemen als krimpfoliemachines, flowpackers, palletwikkelaars, dozensluiters maar ook teflontapes, siliconenrubbers en sealdraden in het programma had. Dit type systemen worden dan ook vanaf heden door All Mailing Solutions aan het bestaande portfolio toegevoegd.

All Mailing Solutions heeft zich in relatief korte tijd bewezen als betrouwbare partner op het gebied van met name couverteersystemen maar de laatste maanden ook meer en meer de focus heeft op het aanbieden van full color printers en inkjetsystemen.   Timo van der Ploeg, eigenaar van All Mailing Solutions B.V. is blij met de aankoop: ‘Het specialisme van Geijteman Verpakkingstechniek is een welkome aanvulling op onze bestaande expertise en portfolio. Met deze overname hebben wij de kennis en specialisme in huis voor zowel verkoop als technische service op sealsystemen in alle vormen.” zo geeft Van der Ploeg aan.

Wij zullen de komende maanden gaan zorgen voor maximale synergie tussen het samenkomen van de twee bedrijven onderling’,volgens Michel Geijteman, voormalig eigenaar van Geijteman Verpakkingstechniek. “Ik ben blij met deze ontwikkeling, juist omdat de technische draagkracht van All Mailing Solutions ons in staat zal stellen iedere relatie beter te kunnen bedienen. Michel zal tevens vanaf heden in dienst treden bij All Mailing Solutions BV.

Rate this post

Print Friendly