De 100ste editie van dit grootste sportevenement van Nederland gaat deze maand van start. 42.000 wandelaars lopen 30, 40, 50 of zelfs de nieuwe afstand van 55 kilometer per dag. De ultieme beloning is het felbegeerde vierdaagse kruisje, een bosje gladiolen en de eer.

Simac speciale sponsor
Simac ondersteunt De Vierdaagse al jarenlang op een bijzondere wijze: met het voetjesformulier. Dit is een optisch leesbaar formulier dat jaren geleden is ontwikkeld in samenwerking met Het Rode Kruis. Het formulier spreekt tot de verbeelding en is misschien wel het leukste formulier dat Simac heeft. Daarnaast stelt Simac ieder jaar een supersnelle scanner en TeleForm software beschikbaar om de formulieren te kunnen verwerken. Na scanning worden de formulieren direct opgeslagen zodat archivering van de formulieren niet meer nodig is.

vierdaagsevoetjes

Victor Weekhout van Simac Document Solutions is al jaren actief betrokken bij de grootste wandelmars ter wereld. Hij vertelt dat Simac Document Solutions zich ook dit jaar weer goed heeft voorbereid. In verband met de 100ste editie zijn er dit jaar 15% meer wandelaars dan vorig jaar. De voetjesformulieren liggen dan ook in hoge stapels klaar, welgeteld ruim 10.000 exemplaren!

Meer meten doet veel weten
Belangrijker nog dan de ‘look-and-feel’ van het formulier is informatie die achteraf, na verwerking van de vele formulieren, ter beschikking komt en de conclusies die dan getrokken kunnen worden. Door goed inzicht te hebben in waar en wanneer welke blaren vastgesteld worden en welke behandeling er is gedaan, kan het Rode Kruis daar zowel met de voorbereiding als in de behandeling zelf maximaal op anticiperen.

Formulieren klaar, lopen maar!
Ieder jaar wordt het formulier, door nieuwe informatie en inzichten, geoptimaliseerd. Ook dit jaar was een update gewenst en is een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is er een behandelmiddel gewijzigd en de nieuwe afstand van 55 km is toegevoegd! Om meer inzicht te verkrijgen in de behandeling zelf is de schoonmaaktijd separaat van de afplaktijd weergegeven. Met plezier leveren wij op deze eigen wijze een bijdrage aan dit sportieve evenement!

Het team van Simac Document Solutions wenst alle deelnemers veel succes!

Rate this post

Print Friendly