Konica Minolta biedt maximale productiviteit en uiterst korte doorlooptijden met de nieuwe bizhub PRO 958. Deze recente toevoeging aan Konica Minolta’s printportfolio is de opvolger van de bizhub PRO 754e. Dit nieuwe systeem is ideaal voor centrale reprografische afdelingen, aanbieders van digitale printdiensten en klanten van productieprintoplossingen op instapniveau. De nieuwe bizhub PRO 958  is modulair te configureren, aantrekkelijk geprijsd en duurzaam. 

“Konica Minolta hecht waarde aan innovatie en aandacht voor de wensen van klanten. De bizhub PRO 958 is het antwoord van Konica Minolta op de vraag van klanten naar een betaalbaar, maar krachtig digitaal printsysteem voor centrale, interne printfaciliteiten. Het is mogelijk om volledige scanworkflows , follow-me- of betalingsoplossingen voor scholen en universiteiten te integreren”, aldus Erik Klute, Product Manager Production Printing bij Konica Minolta.

Maximale interne flexibiliteit
De nieuwe scanner kan 300 vellen tegelijkertijd aan twee kanten scannen en heeft een snelheid van maximaal 240 ipm. Klanten profiteren van de uitstekende uitvoerkwaliteit met een afdrukresolutie van 1.200 x 1.200 dpi en de bypass-invoerlade, die meer flexibiliteit biedt voor afdrukmedia. Met de bypass-lade die een capaciteit heeft van 150 vellen, kunnen gebruikers zelfs banners printen. De maximale papiercapaciteit van de bizhub PRO 958 is 6.650 vellen.

De grote integratie binnen workflow-oplossingen van de bizhub PRO 958 is mogelijk dankzij technologieën zoals Konica Minolta’s eigen OpenAPl-interface een interne webserver (IWS) en NFC-verificatie. Zo voldoet de bizhub PRO 958 aan de eisen van moderne kantoren en complexe workflows, zonder concessies te doen aan de veiligheid of de functionaliteit te beperken. Met zijn maximumsnelheid van 95 ppm is de bizhub PRO 958 maar liefst 20 ppm sneller dan voorgaande modellen. Het printsysteem wordt geleverd met een uitgebreide set functies en met verschillende automatische afwerkingsfuncties voor een optimale productiviteit.

Professioneel printen voor moderne werkomgevingen
De bizhub PRO 958 ondersteunt een groot aantal applicaties, zoals YSoft SafeQ en Nuance eCopy ShareScan, dankzij OpenAPl. Konica Minolta stelt klanten in staat om de printer eenvoudig te integreren in bestaande ECM-oplossingen voor archiefoplossingen of integratie in e-mail-systemen. Zowel het bedieningspaneel als de printerdriver zijn eenvoudig te bedienen en vergroten het gebruiksgemak van het systeem.

Bovendien kunnen klanten kiezen uit verschillende professionele afwerkingsopties: 100 vellen nieten, boekjes maken, Z-vouw of kaften inschieten. Omdat de optionele Z-vouweenheid nu is geïntegreerd in de afwerkingseenheid, neemt de machine minder ruimte in beslag. Klanten kunnen ook het optionele verticale bedieningspaneel toevoegen. Het paneel zorgt voor extra gebruiksgemak als de gebruiker voor de machine staat. De combinatie van al deze functies garandeert een hoge productiviteit en korte doorlooptijden.

Rate this post

Print Friendly