Objectif Lune is trots dat het de ervaring mag delen van één van zijn partners, Accenture.

Dankzij de OL Connect technologie van Objectif Lune heeft Accenture Brazil de verwerkingstaak van de huurfacturen voor Oi, een belangrijke telecomprovider in Brazilië, volledig geautomatiseerd.

Door dit proces te automatiseren, zijn ze erin geslaagd het onder controle te krijgen, de verwerkingstijd van de facturen in te korten van dagen tot minuten, het risico op misbruik te verlagen en de productiviteit te verhogen.

Vermijden van hoge boetes voor niet-betaling

Oi SA werd geconfronteerd met aanzienlijke boetes voor niet- of laattijdige betaling.

“Het bedrijf betaalde gemiddeld BRL$ 500.000 per jaar aan boetes voor laattijdige of niet-betaling,” aldus Glaucio de Souza, Solution Architect bij Accenture Brazil.

Accenture heeft al snel begrepen waar het probleem lag en vond een doeltreffende oplossing die inspeelt op wat de klant nodig heeft: de huurfacturen van Oi op een productieve en nauwkeurige manier verwerken, terwijl het management van Oi een beter zicht verwerft in het globale proces.

Een doeltreffend middleware systeem waar Accenture heel opgetogen over is

Met PlanetPress Connect is Accenture erin geslaagd om te werken met de IT-systemen van Oi, met naleving van diens strenge veiligheidsmaatregelen.
Dit toont in welke mate PlanetPress Connect zich kan aanpassen aan elke omgeving, dienst kan doen als middleware, zonder de gebruikte systemen te beïnvloeden.

Accenture Brazil is van plan om dit succes maximaal te benutten door dezelfde beheersoplossing toe te passen op andere projecten van klanten.

Rate this post

Print Friendly