Digital Signage helpt u informatie intern- aan de medewerkers- maar ook extern efficiënt te communiceren. Digital signage, ook wel narrowcasting, is een ideaal middel om uw doelgroep op het juiste moment optimaal te informeren, te adviseren en zelfs te inspireren. Op een geselecteerde locatie en tijdstip wordt deze informatie via digitale bestemmingen, zoals beeldschermen toonbaar gemaakt.

Of digital signage nu wordt ingezet om het wachten te beïnvloeden, informatie te verschaffen in een lobby of in een productieomgeving de productieprocessen inzichtelijk te maken, deze gerichte communicatie op het juiste moment is dé perfecte aanvulling op de traditionele communicatiekanalen.

Een steeds meer voorkomende toepassing is om op kantoren waar veel mensen werken een deel van de interne communicatie via beeldschermen te laten verlopen. Nieuws via RSS feeds, eigen informatie, filmpjes, aankomende evenementen enzovoort. Er kan gebruik worden gemaakt van standaard templates, maar ook maatwerk content behoort tot de mogelijkheden.
De grote voordelen van deze oplossing is de dynamische inhoud, eenvoudige bediening en uw kunt het zelfs voor interactieve doelen gebruiken.

Wilt u meer weten hoe onze Digital Signage oplossing binnen uw kantooromgeving geïmplementeerd kan worden? Wij helpen u graag verder. Ontdek uw mogelijkheden en neem direct contact met ons op.

Rate this post

Print Friendly