We hebben u al regelmatig geïnformeerd over DocBase, onze Document Management oplossing. Maar heeft u al eens van de X-Connector gehoord? Deze optie is onmisbaar als u er eenmaal mee gewerkt heeft. Wij leggen u kort uit wat deze eenvoudige maar toch zeer waardevolle tool inhoudt en wat deze tool voor uw organisatie kan betekenen.

X-Connector alias de Cross Connector

De X-Connector is een tool die in staat is om bestanden, samen met metadata in een XML bestand, vanaf een folder of e-mailbox op te pakken en te verwerken tot een nieuw document in DocBase of een ander systeem. De X-Connector is volledig te configureren zodat additionele metadata kan worden opgehaald (bijvoorbeeld op basis van een zaaknummer), defaultwaarden kunnen worden ingesteld en werkstroomprocessen kunnen worden gestart. Dit zijn slechts een aantal functionaliteiten, er zijn nog legio opties waar de X-Connector in kan voorzien.

Goedkoop en in eigen beheer data uitwisselen Dure maatwerkkoppelingen zijn niet langer nodig. Met de X-Connector is het mogelijk zelf in eigen beheer op eenvoudige wijze, zonder programmeren, data uit te wisselen. De X-Connector wordt meegeleverd met DocBase Connect.

Rate this post

Print Friendly