De 4-daagse Engelstalige Electronic Records Management training biedt inzicht in hoe records management optimaal benut kan worden in uw organisatie. De training is geschikt voor personen werkzaam in alle typen organisaties, zowel in de publieke als in de private sector. Alle typen records zullen aan de orde komen; de nadruk zal echter worden gelegd op elektronische records.

De Electronic Records Management (ERM) training dekt het volledige kader van Electronic Records Management af en leidt tevens op tot ERM Practitioner (ERMp) en ERM Specialist (ERMs). In 4 dagen bent u volledig op de hoogte van alle ins en outs om Electronic Records Management efficiënt in uw organisatie te implementeren. Wanneer u het examen succesvol afrondt, ontvangt u het officiële ERM Master certificaat van AIIM, de internationale Enterprise Content Management vereniging. De ERM certificering is 5 jaar geldig.

AIIM

AIIM is dé internationale autoriteit op het gebied van Enterprise Content Management. AIIM is een objectieve en onafhankelijke non-profitorganisatie.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF).

Rate this post

Print Friendly