Zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector is er grote vraag naar informatieprofessionals die informatie, kennis, processen en systemen kunnen analyseren en beheren in lijn met de organisatiestrategie. Deze vraag is zo groot dat besloten is een post-HBO opleiding te ontwikkelen waarin u als informatiemanager niet alleen uw kennis op geselecteerde onderwerpen kunt vergroten, maar ook essentiële kwaliteiten zoals advies- en communicatievaardigheden leert aanscherpen.

De focus ligt op het ontwikkelen van vakinhoudelijke kennis en de daaraan gerelateerde competenties. In de lessen wordt uw kennis op tal van onderwerpen vergroot. In huiswerkopdrachten leert u deze kennis direct toe te passen. De docenten verschaffen u een goede basis met betrekking tot best practices, waarbij zowel de theoretische kant als de praktische toepasbaarheid uitgebreid aan bod komen.

De opleiding bestaat uit 15 modules van telkens één dag. De modules zijn opgedeeld in 4 samenhangende thema’s:

• IT bedrijfsvoering
• adviesvaardigheden
• informatievoorziening
• trends in IT

Na het succesvol afronden van deze post-HBO opleiding ontvangt u het officiële post-HBO Registeropleidingsdiploma en wordt u ingeschreven in het landelijk Register van Deelnemers.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF).

Rate this post

Print Friendly