In mei maakte Pondres bekend geïnvesteerd te hebben in de Ricoh Pro VC60000, een innovatief inkjetproductiesysteem. Deze aankondiging is enthousiast ontvangen door onder meer de gemeente Tilburg. Om die reden zal Erik de Ridder, wethouder op het gebied van onder andere economie en ICT, op 21 juli aanstaande de officiële opening van de nieuwe machine verzorgen op locatie bij Pondres.

Met de Ricoh Pro VC60000 is Pondres in staat om aan de steeds veranderende behoeften van klanten te blijven voldoen. De printer onderscheidt zich duidelijk ten opzichte van andere systemen op het gebied van snelheid en grafische kwaliteit. Daardoor kunnen uitingen eenvoudig en snel gepersonaliseerd worden. Na in 2010 rotatief inkjetprinten op de Nederlandse markt te hebben geïntroduceerd, behoort Pondres met deze recente investering tot een zeer selecte groep toonaangevende printprofessionals wereldwijd.

De ingebruikname van de VC60000 gaat feestelijk van start op donderdag 21 juli. Vanaf 16.00 uur zal wethouder Erik de Ridder het startschot geven voor het nieuwe productiesysteem. Dit gebeurt onder toeziend oog van Eef de Ridder, binnen Ricoh verantwoordelijk voor diverse toonaangevende klanten. Daarna volgt een live presentatie van de printmogelijkheden van de inkjetprinter. Een unieke kans om de snelheid en prestaties in de praktijk te zien.

Rate this post

Print Friendly