De zevende Fujitsu Information Capture Conference (ICC) vindt plaats op 12 en 13 september 2016 in Londen. Deze conferentie brengt distributeurs, resellers en softwarepartners samen uit heel EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Tijdens de conferentie krijgen zij waardevolle inzichten in de nieuwste trends en kansen in de markt voor documentscanning. Dit jaar stelt Fujitsu-dochteronderneming PFU (EMEA) Ltd. de tweede dag voor het eerst open voor eindgebruikers. Het thema is dit jaar ‘Digital Transformation – Managing Documents in the Digital Age’.

Het programma bestaat uit keynotes, presentaties en break-outsessies, en geeft toegang tot exclusieve content. Dit jaar staan tijdens de discussies de voortdurende digitale transformatie centraal, en de rol van elektronisch documentmanagement en scanoplossingen in alle verticale markten. De Information Capture Conference biedt een uniek platform voor bezoekers die specialisten in de markt voor documentscanning willen ontmoeten in de speciaal ingerichte tentoonstellingsruimte ‘Solutions Village’. Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste oplossingen in documentscantechnologie en de toonaangevende softwareplatforms ScanSnap en PaperStream.

Hoogtepunten van het programma

  • Presentaties over de markt en technologie, en keynotes van het management van PFU, de digital transformation pioneer Jo Caudron en John Mancini, President van AIIM.
  • Gespecialiseerde break-outsessies over onderwijs, financiën, gezondheidszorg en juridische zaken.
  • ‘Solutions Village’ met de nieuwste technologieën op het gebied van documentscanning.
  • Fujitsu Information Capture Awards, uitgereikt aan de meest succesvolle resellers en partners.
  • Paneldiscussie door toonaangevende industrie-analisten.

“De Fujitsu Information Capture Conference is een uniek evenement in de branche. Tijdens de conferentie komen partners meer te weten over de nieuwste trends en oplossingen, en kunnen ze netwerken met collega’s uit geheel EMEA”, zegt Mike Nelson, vicepresident van Fujitsu-dochteronderneming PFU (EMEA) Ltd. “Dit jaar gaat de conferentie dieper in op de steeds snellere digitale transformatie en de essentiële rol die onze producten spelen om het gat te dichten tussen fysieke documenten en de digitale wereld.”

Registreren voor eindgebruikers

Eindgebruikers kunnen zich registreren voor ICC op 13 september 2016 via: support@information-capture-conference.com.

Ga voor meer informatie over de Information Capture Conference naar https://www.informationcaptureconference.com/.

Fujitsu Information Capture Conference 2016: 12 en 13 september in Londen
4.63 (92.5%) 8 votes

Print Friendly