Binnen organisaties zijn vaak meerdere mensen veel tijd kwijt aan het afhandelen van loonbeslagen. Documentgenerator DocSys kan nu de informatie die u moet aanleveren bij deurwaarders automatisch verzamelen en bundelen tot een kant een klare set. Hierdoor weet u zeker dat u altijd de juiste informatie aanlevert en kunt u waarschijnlijk meerdere fte’s vrijmaken.

Medewerkers met schulden helpen
Het zal geen verrassing zijn dat medewerkers met financiële problemen over het algemeen niet optimaal functioneren. Los daarvan vindt u het sowieso belangrijk dat uw werknemers lekker in hun vel zitten. Door de administratieve afhandeling van loonbeslagen te automatiseren bespaart u tijd. HRprofessionals kunnen deze tijd op een andere, meer constructieve manier besteden. Ze kunnen bijvoorbeeld plannen maken om medewerkers met schulden te helpen.

Lever snel, foutloze gegevens aan
Werkgevers zijn verplicht om mee te werken aan loonbeslagen. Dit betekent dat u informatie moet aanleveren bij deurwaarders. Documentgenerator DocSys bundelt de benodigde informatie geautomatiseerd tot een kant en klare set die u kunt aanleveren bij deurwaarders. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten.

Rate this post

Print Friendly