Sharp brengt vandaag haar nieuwe 65 inch interactieve flatpanel-display (IFPD) op de markt, de PN-VC651B. Het beeldscherm is speciaal ontworpen voor samenwerken tijdens vergaderingen of in het onderwijs. Aanwezigen kunnen eenvoudig informatie delen met elkaar en een actieve bijdrage leveren aan brainstormsessies en het oplossen van problemen.

Het interactieve beeldscherm beschikt over de bekende Sharp-functies en -eigenschappen, zoals een 1920 x 1080 pixels Full HD-beeldkwaliteit, een gladde en slijtvaste anti-reflectiecoating en een hoge reactiesnelheid van het touchscreen. Dankzij de multitouch-technologie met zes contactpunten kunnen twee personen op hetzelfde moment op het beeldscherm werken. Het scherm wordt geleverd met software dat speciaal ontworpen is voor onderwijsdoeleinden. Hiermee kunnen bijvoorbeeld figuren gedeeld worden die specifiek nodig zijn voor bepaalde onderwijsvakken. Daarnaast zijn de schermen compatible met andere whiteboard-software voor het onderwijs.

Ronald Huijbregts, Manager Sales en Marketing Visual Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “Sharp heeft veel ervaring in de innovatieve interactieve display-markt. Met het PN-VC651B-scherm breiden we ons toonaangevende assortiment uit en spelen we in op de groeiende vraag naar manieren om productiviteit, ideeën en besluitvorming in vergaderingen en tijdens de lessen te verbeteren.”

Het 65 inch PN-VC651B-model is nu overal verkrijgbaar in de Benelux.

Rate this post

Print Friendly