Het Alfa-college – het christelijke regionaal opleidingencentrum (ROC) voor Noord- en Oost-Nederland – sluit opnieuw een meerjarige overkomst met Canon Nederland N.V. De overeenkomst omvat dienstverlening voor het verzorgen van alle centrale printactiviteiten voor de locaties van het Alfa-college. Met als resultaat dat alle medewerkers gebruik kunnen maken van uitgebreide reprodiensten via een online webshop binnen het Alfa-college.

Het Alfa-college verzorgt middelbare beroepsopleidingen en educatieve trajecten in Groningen, Hoogeveen, Hardenberg, Assen en Leek. Daarnaast verzorgt het bedrijfsopleidingen op maat en verschillende cursussen. Het Alfa-college heeft Canon de opdracht gegund op basis van de economisch meest voordelige aanbieding en omdat zij op integrale, kostenefficiënte en duurzame wijze de dienstverlening van reprodiensten kan verzorgen.

Canon levert reproductiediensten voor het printen van verslagen, lesmaterialen, dictaten en tentamens. Via de online webshop krijgen medewerkers eenvoudig toegang en zij kunnen 24/7 documenten uploaden, vanaf iedere locatie. De documenten worden door Canon opgemaakt, geprint en nabewerkt. Daarnaast vindt borging van de kwaliteit van alle uitgaande documenten plaats. Voor het printen van tentamens is een goed beveiligd proces ingericht, waardoor fraude wordt voorkomen.

“Canon biedt een totaalaanbod van reprodiensten en helpt ons hiermee goed onderwijs mogelijk te maken”, zegt Jos Nijhof, hoofd Facilitair Bedrijf bij het Alfa-college. Antoine Verhoeven, Channel Director, Canon Business Services: “Wij zijn blij dat het Alfa-college opnieuw gekozen heeft voor Canon als partner voor de dienstverlening van alle centrale printfaciliteiten. Wij zijn ervan overtuigd dat we medewerkers de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden, zodat zij zich kunnen richten op het onderwijs.“

Rate this post

Print Friendly