Van Gansewinkel en Dataspace breiden hun samenwerking verder uit; dé specialist in archiveren, digitaliseren, het beheren van data, documenten én de logistiek daaromheen.

Circulaire economie

Eric Segers (manager Destra, Chemicals en Sales-Materials) vertelt: “We werken al jarenlang heel succesvol samen op het gebied van vertrouwelijke vernietiging. Vrijgegeven archieven uit de archiefdepots van Dataspace worden door Van Gansewinkel volgens de strengste condities vernietigd en geschikt gemaakt voor grondstofhergebruik. Op deze wijze komen de snippers als pulp weer beschikbaar voor de productie van o.a. nieuw kantoorpapier. Ook onze eigen archieven volgen deze wAARDEvolle route: van kantoor naar de geconditioneerde archiefdepots van Dataspace en vervolgens naar de optimaal beveiligde vernietigingslocatie van Van Gansewinkel.”

Privacy en meldplicht datalekken

Laurens van Thiel, commercieel directeur van Dataspace, vertelt: “Sinds 1 januari 2016 geldt de meldplicht datalekken. Deze meldplicht houdt in dat organisaties direct een melding moeten doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens zodra zij een datalek ontdekt hebben. Een thema wat zeer actueel is en waarover Van Gansewinkel en Dataspace diverse roadshows zullen organiseren. Weer een mooi voorbeeld van hoe marktpartijen samenwerken op actuele thema’s”.

Rate this post

Print Friendly