Canon Nederland N.V. sluit een partnerovereenkomst met Dataspace; dé specialist in archiveren, digitaliseren, het beheren van data en documenten én de logistiek daaromheen. Hiermee bundelen beiden partijen de krachten om klanten een totaaloplossing te bieden voor het digitaliseren van documentstromen en voor het optimaliseren van documentgestuurde bedrijfsprocessen zoals factuurverwerking, postkamerdigitalisering en customer onboarding.

Deze partnerovereenkomst is een volgende stap in Canon’s strategie om samen met excellente partners allesomvattende dienstverlening op het gebied van digitalisering van documentstromen en optimalisering van documentgestuurde bedrijfsprocessen te kunnen bieden. In deze strategie past ook de recente overname van Docspro, een vooraanstaande leverancier op gebied van Information Management oplossingen.

Totaaloplossing

Antoine Verhoeven, channel director Canon Business Services, vertelt: “Klanten vragen Canon steeds vaker om het digitaliseren van documenten en de documentprocessen over te nemen, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. We zijn dan ook verheugd dat we in Dataspace een partner hebben gevonden waarmee we onze klanten een totaaloplossing kunnen bieden.”

Rate this post

Print Friendly