Analistenbureau HfS Research heeft Xerox gepositioneerd in de categorie ‘High Performers’ in twee afzonderlijke rapporten: ‘2016 Contact Centre Operations Services Blueprint Report’ en ‘2016 Finance and Accounting As-a-Service Business Process Outsourcing Blueprint Report’. Beide rapporten beoordelen dienstverleners op hun uitvoerend en innovatievermogen. Xerox wordt erkend als high performer in het integreren van automatisering ter verbetering van traditionele handmatige processen op het gebied van customer care en finance & accounting (F&A). De benadering van Xerox wordt beschouwd als een van de beste binnen de branche voor business process outsourcing (BPO).

Beide rapporten benoemen de innovatieve aanpak waarmee Xerox haar customer care visie realiseert door alle kanalen gelijktijdig te benutten. Tevens gaan de rapporten in op het vermogen van Xerox om de activiteiten van F&A-afdelingen te transformeren tot digitale processen die bijdragen aan beter gefundeerde zakelijke beslissingen.

RG Conlee, CIO bij Xerox Services: “Deze erkenning hebben we te danken aan onze strategie om automatiseringstechnologie te integreren in processen die normaal gesproken alleen handmatig werden uitgevoerd. We zullen ons in de toekomst bezig blijven houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en dit uitbreiden met technologie om klanten meerwaarde te bieden.”

Customer care en finance & accounting services
De 160 customer care centers van Xerox verwerken dagelijks meer dan 2,5 miljoen interacties in opdracht van ’s werelds grootste merken. Daarnaast levert Xerox al meer dan twintig jaar integrale finance & accounting services aan Global 2000-ondernemingen. Met elf business process centers wereldwijd, die de financiële en inkoopprocessen van klanten in diverse sectoren ondersteunen, is Xerox goed gepositioneerd om klanten te helpen met het verbeteren van hun financiële prestaties.

Rate this post

Print Friendly