Xerox maakt vandaag de namen van de twee nieuwe beursgenoteerde bedrijven bekend die worden gecreëerd na voltooiing van de separatie. De Business Process Outsourcing (BPO) organisatie krijgt de naam Conduent, Inc. Het Document Technology bedrijf zal Xerox Corporation blijven heten.

Conduent
De naam van de nieuwe onderneming is geïnspireerd en gebaseerd op de expertise om verschillende doelgroepen te binden door naadloze transacties aan te bieden in gebieden zoals customer care, transportoplossingen en betalingen in gezondheidszorg en providerservices. Conduent zal fungeren als een partner voor bedrijven en overheden, biedt ervaringen die de tevredenheid verhogen en retentie van consumenten, patiënten, forenzen en werknemers ondersteunen.

Ursula Burns, voorzitter en huidige CEO van Xerox: “Conduent begint een nieuw hoofdstuk als zelfstandig bedrijf met een naam die de krachtige en vitale business van Xerox uitstraalt. Conduent is goed gepositioneerd om voort te bouwen op haar sterke achtergrond als leider in business processes services en zal de waarde en cultuur van innovatie, diversiteit en integriteit van Xerox voortzetten.”

Met ongeveer 7 miljard dollar aan omzet in 2015 en 96.000 werknemers wereldwijd, zal Conduent een Fortune 500 business process services bedrijf zijn met expertise op transactie-intensieve processen, analytics en automatisering. Het gedifferentieerde aanbod van Conduent heeft invloed op het leven van miljoenen mensen, onder wie twee derde van alle verzekerde patiënten in de Verenigde Staten en meer dan de helft van alle mobiele telefoonabonnees in de VS. Het bedrijf zal daarmee het op één na grootste marktaandeel in de BPO industrie hebben.

Rate this post

Print Friendly