Zelfs in kleine kantoren is altijd wel plek voor de nieuwe, compacte ineo 226. Dit nieuwe monochrome multifunctionele systeem van DEVELOP  heeft uitgebreide functies, is flexibel, eenvoudig te bedienen en komt met zijn ontwerp tegemoet aan de behoeften van kleine tot middelgrote ondernemingen of afdelingen.

“Een multifunctioneel kantoorsysteem moet gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn. Daarnaast moet het veel functies bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de gebruiker. Hierdoor is de ineo 226 de ideale oplossing voor bijna alle printopdrachten van een kleine tot middelgrote onderneming of afdeling,” zegt Robin Schieveen, Product Manager Office & Services DEVELOP Nederland. “Door de flexibiliteit van de nieuwe ineo 226 bij het printen, kopiëren en scannen in kleur, in combinatie met zijn milieuvriendelijke eigenschappen is dit systeem een waardevolle aanwinst voor dergelijke kantoren.

Productief
Afdelingen profiteren van de flexibele papiercapaciteit, die indien nodig kan worden uitgebreid tot een maximum van 1350 vel. Hierdoor hoeft het werk niet meer veelvuldig te worden onderbroken om het papier bij te vullen. Met een print- en kopieersnelheid van 22 ppm in A4- en 8ppm in A3-formaat, is de ineo 226 ook snel genoeg om te voorzien in de documentbehoeften van kleine tot middelgrote afdelingen. Het systeem is zeer flexibel, wat ook blijkt uit de diverse media die het kan verwerken. Er kunnen maar liefst vier papierladen en een handinvoer met verschillende soorten papier worden gevuld. Bovendien kunnen afdelingen die vrij grote printvolumes verwerken dankzij de duplex-optie veel papier besparen.

Diverse scanfuncties
Naast de standaard TWAIN-scanfunctie in kleur heeft de ineo 226 de mogelijkheid om scans naar diverse bestemmingen te sturen zoals e-mailadressen of een plek op het netwerk. Dankzij de standaard scan-to-USB-functie kunnen gebruikers nog snel op het laatste moment documenten of presentaties scannen en deze vanaf de ineo 226 op een USB-stick zetten. De optionele duplex-documentinvoer biedt nog meer gebruiksgemak bij het kopiëren en scannen van grote opdrachten die dankzij een scansnelheid van 46 ppm en automatische dubbelzijdige verwerking van documenten, snel uitgevoerd kunnen worden.

Milieuvriendelijk
De ineo 226 is gecertificeerd met de eco-keurmerken Blue Angel en Energy Star. Deze certificeringen zijn gebaseerd op het lage totale energieverbruik en de ineo HD-toner die gedeeltelijk is samengesteld uit biomassa. Daarnaast zorgen diverse energiebesparende functies ervoor dat de ineo 226 zuinig in het gebruik is.

Rate this post

Print Friendly