Xtandit, de grootste Xerox business partner van Nederland, heeft haar portfolio uitgebreid met de digitale documentbeheertool SMARTdoc. Dit partnership biedt Xtandit nieuwe kansen binnen verschillende marktsegmenten.

Al meer dan 15 jaar helpt Xtandit met DMS-oplossingen. De implementatie van een nieuw document managementssysteem (DMS) binnen een organisatie vergt meestal een investering vooraf. Daarnaast duurt het vaak even voordat nieuwe oplossingen binnen de organisatie zijn uitgerold en eigen zijn gemaakt. SMARTdoc biedt bedrijven de kans om digitaal documentbeheer stapsgewijs uit te rollen, zonder investering vooraf. De open source oplossing is eenvoudig te integreren met bestaande applicaties. SMARTdoc stelt de eindgebruiker in staat om eigen workflows en regels in te stellen. Documenten zijn snel vindbaar en worden automatisch herkend en naar de gebruikers of gebruikersgroepen toegestuurd ter controle, goedkeuring of als aanvulling. Alle acties op documenten worden gelogd in de database. Dit draagt bij aan een eenvoudige en gebruiksvriendelijke documentomgeving, lokaal of in de cloud.

Roberto van den Heuvel, Director Business Unit ICT bij Xtandit: “De toevoeging van SMARTdoc aan ons portfolio is voor ons een belangrijke stap. Hiermee kunnen we inspelen op de toenemende vraag vanuit het MKB om snel en eenvoudig over te stappen naar digitaal documentbeheer. Nu worden zij nog tegengehouden door vendor lock-in of hoge investeringen vooraf. SMARTdoc neemt deze drempels weg en kan in zeer korte tijd op maat ingericht zijn.”

Tom Pintens, Experienced Partner & Business Development Manager bij SMARTdoc, “Wij zijn zeer verheugd om samen met Xtandit de Nederlandse markt te betreden. Als specialist in documentbeheer hebben zij een bewezen trackrecord als het op sales, advies en service aan komt. Daarnaast begrijpen zij de lokale markt en bedrijfsprocessen als geen ander. Dit maakt dat wij met veel vertrouwen samen met hen de eerste stappen op Nederlandse bodem zetten.”

SMARTdoc is per direct beschikbaar. Een webinar met verdere informatie over de werking is hier te vinden: http://www.smartdoc.nl/#webinar

Rate this post

Print Friendly