Sharp voegt twee nieuwe modellen zwart-wit printers toe aan haar assortiment, de MX-M1055 en MX-M1205. De modellen zijn Sharps eerste digitale zwart-wit productiesystemen die beschikken over een One Touch Fiery® Gateway Key. IT-beheerders hebben daarmee direct toegang tot Fiery® Command WorkStation-software vanaf het bedieningsscherm. Dankzij de software kunnen zij eenvoudig workflows beheren via de gebruikersinterface, zonder dat daarvoor extra hardware nodig is.

Beide productiesystemen beschikken over een kantelbaar 15,4 inch LCD-bedieningsscherm, waarvan de werking lijkt op die van een smartphone of tablet. Doordat de tonercartridges vervangen kunnen worden tijdens het printen en de printers eenvoudig te onderhouden zijn, komen deadlines niet in gevaar en blijft de kwaliteit van de printopdrachten gewaarborgd. De printers beschikken over afdruksnelheden van 105 of 120 pagina’s per minuut. Daarnaast zijn ze voorzien van verbeterde beveiligingsmogelijkheden, job management-software en geavanceerde afwerkingsopties.

Wilbert Hendriks, Sales Manager Direct Sales & Marketing Benelux bij Document Solutions Sharp Electronics Benelux: “Centrale reproafdelingen zijn afhankelijk van betrouwbare productieprinters die de veeleisende printopdrachten in hoogwaardige printomgevingen snel en goed uitvoeren. Met de nieuwe modellen kunnen bedrijven geavanceerde opdrachtmanagementfuncties ondersteunen, de productiviteit op de werkvloer verbeteren en de printcapaciteit eenvoudig en snel opschalen.”

De MX-M1055- en MX-M1205-modellen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Rate this post

Print Friendly