Docufiller heeft een nog niet eerder vertoonde integratie van verschillende technologieën ontwikkeld. Hierdoor worden de mogelijkheden voor gebruikers nog groter. Voortaan kunnen gebruikers binnen de vertrouwde Docufiller-applicatie zelf heel eenvoudig bladerbare pdf’s maken.

Unieke combinatie
Docufiller is het enige online opmaakprogramma met: PDF-, JPG- en HTML-output, beeldbank én bladerbare PDF’s in één applicatie. Een combinatie die nergens anders verkrijgbaar is.

Met de uitgebreide applicatie van Docufiller maakt een gebruiker perfect gecertificeerde (certified) PDF’s en/of JPG’s, professionele e-mailings of webbanners in de huisstijl van de organisatie. Daarnaast kan hij zelf beelden bewerken als basis voor digitale en print output. Met de introductie van Docupages kan de gebruiker zelf ook heel eenvoudig bladerbare pdf’s maken binnen de applicatie.

Docupages
Met de introductie van Docupages ervaart een gebruiker nog meer gemak, eenvoud en uitbreiding bij het maken van communicatiemiddelen. Met Docupages maakt een gebruiker zelf super snel en direct bladerbare publicaties. Het bladerbaar document is direct gereed. Bovendien is de link naar de bladerbare publicatie direct te delen op een website of op social media. Thumbnails maken het bovendien heel gemakkelijk om te navigeren binnen het opmaakprogramma.

Docupages is optioneel verkrijgbaar en biedt een afgebakend stuk functionaliteit. Tegelijk is de module een volledig geïntegreerd deel van de vertrouwde Docufiller-applicatie. Toegankelijk via dezelfde online omgeving waarin de applicatie van Docufiller draait en geschikt voor mensen zonder technische en/of grafische kennis.

Ervaringen van klanten vanuit testperiode
Ymere, RWS, Kennemer Wonen en Kleurrijk Wonen gebruiken al Docupages vanuit de testperiode. De eerste indrukken zijn positief. Claudette Deddes, communicatie-adviseur van Kennemer Wonen zegt over Docupages: “Docupages werkt heel simpel, gebruiksvriendelijk en snel. Je kunt er zelfs zonder training mee werken.”

Docufiller
Docufiller is een ontwikkelaar en aanbieder van een online opmaak- en huisstijlprogramma onder dezelfde naam. Eenvoud en kostenbesparingen zijn de voornaamste troeven. Met Docufiller kan iedereen zonder grafische en/of technische kennis communicatiemiddelen in de huisstijl van de organisatie maken. Onbeperkt voor een vast bedrag per jaar. Consistent in de grafische identiteit en met een perfecte lay-out als eindresultaat.

Brainport
Docufiller is geheel met Brainport-technologie ontwikkeld en werkt als enige applicatie in de wereld van huisstijl- en opmaakprogramma’s zonder gebruik van Adobe InDesign. Daardoor is onder andere de grafische interface onderscheidend eenvoudig. Het technologisch platform maakt snelle ontwikkeling en integratie van nieuwe ontwikkelingen in de grafische communicatietechniek mogelijk.

Voordelen
Docufiller is gebaseerd op cloud-technologie. Voordeel is dat klanten van Docufiller zelf niet hoeven te investeren in complexe infrastructuren en werkplekonafhankelijk kunnen werken. Met Docufiller bespaart een klant op tijd en kosten. Bij Docufiller zijn de communicatiemix en de gebruiker centraal gesteld. En niet het ICT-proces. Een ander voordeel is dat een gebruiker geen grafische kennis of opleiding nodig heeft om professionele communicatiemiddelen te maken.

Docufiller introduceert unieke combinatie met bladerbare pdf’s
4.67 (93.33%) 3 votes

Print Friendly