KYOCERA Document Solutions Inc. zal multifunctionele producten (MFP’s) en printers leveren voor de locatie en het internationale mediacentrum van de G7 Ise Shima Summit, die start op 26 mei 2016 in Japan. Tijdens de sessies zal KYOCERA volledige ondersteuning bieden met MFP’s en printers, van installatie tot het onderhoud van de machines op elke locatie.

Klimaatverandering is één van de belangrijkste punten op de agenda van de G7-top, en daarom wordt er veel aandacht besteed aan de keuze van leveranciers. KYOCERA was een vroege pionier op het gebied van het ontwerpen en produceren van producten die milieusparend en kostenefficiënt zijn.

De ECOSYS-printers en -multifunctionals van KYOCERA zullen tijdens de G7-top gebruikt worden. Het milieuvriendelijke ontwerp en de duurzame componenten dragen bij aan minder afval en helpen bij het realiseren van lagere verbruikskosten en zijn daarmee in overeenstemming met het concept van de G7-top.

KYOCERA zal 24/7 zorg dragen voor het onderhoud van de machines die ter beschikking staan aan de organisatie en het internationale perscentrum en daarmee het succes van de G7 Ise Shima Summit ondersteunen.

KYOCERA Document Solutions ondersteunt G7-top met multifunctionals en printers.
4 (80%) 1 vote

Print Friendly