Xillio, expert in het analyseren, transformeren en migreren van ongestructureerde data, heeft een connector ontwikkeld voor de OpenText Content Server (OTCS). Door ondersteuning van multi-server en multi-threaded processing, kan de bi-directionele connector content en metadata razendsnel uit OpenText exporteren en importeren. Hiermee biedt Xillio een mogelijkheid om OpenText migraties snel uit te voeren, vele malen sneller dan de huidige conventionele manier van migreren.

Schaalbare connector
De nieuwe connector is schaalbaar, nauwkeurig, zorgt voor een traceerbaar migratietraject, behoeft minimale scripting voor project specifieke vereisten en biedt inzichtelijke logging. De communicatie met de OpenText Content Server verloopt via bewezen API’s; de REST API en Content Web Services API. Met behulp van de REST API worden onder meer de metadata (categoriën en attributen), OpenText migratie items (met versies and binaries) en users en groepen overgezet. De Content Web Services API zorgt voor de permissies.

Unified Data Model
De ontwikkeling van de connector is gebaseerd op de Unified Data Model. Dankzij het Unified Data Model (generiek datamodel) van Xillio is het mogelijk bij elk project scripts en modules te hergebruiken en enkel systeemspecifieke eigenschappen met behulp van business rules toe te voegen zonder de datamodellering over te doen.

Naast het exporteren en importeren van content en metadata in OpenText biedt Xillio diverse oplossingen om de kwaliteit van de data te verbeteren. Aan de hand van een analyse van de data (bv. totaal aan items en files, lege folders, bestandsgrootte, duplicaten, gebruik en kwaliteit van de metadata) kan worden bepaald welke actie moet worden ondernomen, bijvoorbeeld ontdubbeling, herstructurering, metadata verrijking. Xillio ontwikkelt diverse connectoren voor verschillende ECM-systemen. Deze worden beschikbaar gesteld om onder andere migraties van OpenText of naar OpenText te realiseren.

Rikkert Engels, oprichter en CEO van Xillio, zegt: “Het is ons gelukt om één van de snelste connectoren, of misschien wel de snelste, in de markt te ontwikkelen en daar ben ik ontzettend trots op. Een migratietraject is altijd een complex proces. Met onze gefaseerde benadering van export, analyse, rapportage, opschoning, metadata verrijking, ons unieke Unified Data Model en snelle import zijn wij van absolute meerwaarde voor ieder migratie traject naar OpenText.

Meer informatie over de OpenText connector vindt u hier: https://www.xillio.com/content-etl-platform/connectors/opentext-content-migrations

Xillio ontwikkelt razendsnelle connector voor OpenText
4 (80%) 1 vote

Print Friendly