Xafax is al meer dan 30 jaar een toonaangevende leverancier van betaal- en documentoplossingen voor het onderwijs, bibliotheken, overheid, zorg en bedrijven.

Xafax is gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen, verkopen, leveren en beheren van innovatieve producten en diensten op het gebied van betalen en printen.

Betrouwbare partner
Of het nu gaat om deeltrajecten, eenvoudige documentoplossingen of geïntegreerde totaalsystemen, met Xafax bent u verzekerd van een flexibele en efficiënte oplossing. Een betrouwbare partner die adviseert, ontwerpt, implementeert en blijvend goede service verleent. 

Klantgericht
Klantgericht, innovatie, service en meedenken met onze klanten en gebruikers: de pijlers van de dienstverlening waarmee Xafax werkt aan betrouwbare oplossingen voor meer gebruiksgemak, meer efficiency en flinke besparingen in tijd en geld.

Productenoverzicht (Hardware/Software/Diensten)

 1. Printmanagement
  Xafax biedt een universele Cloud oplossing voor beveiligd printen, verrekenen, registreren, rapporteren en kostenbeheer van printopdrachten, kopieën en scans.
 2. Follow Me en beveiligd printen
  Gebruikers kunnen eenvoudig printen en kopiëren vanaf iedere willekeurige printer of multifunctional, zelfs op verschillende locaties. Ook kunt u de veiligheid van documenten verhogen en persoonlijke informatie beschermen met beveiligd printen. Veiligheid, flexibiliteit en gemak staan centraal.
 3. Mobiel en Cloud printen
  Xafax levert met EveryonePrint een universele printoplossing voor mobiel en cloud printen. EveryonePrint betekent printen vanaf iedere plek, zonder installatie van speciale drivers of software. EveryonePrint is de ideale oplossing om altijd en overal te kunnen printen vanaf laptop, tablet of smartphone. Zie
  www.mobielprinten.nl
 4. Printsoftware gescheiden van de (printer) hardware
  Omdat software steeds verder geïntegreerd wordt in de ICT omgeving is het (opnieuw) kopen van software-licenties financieel en operationeel niet aantrekkelijk. Het scheiden van de software-oplossing van de (print)hardware betekent dat u onafhankelijker wordt en u kunt kiezen voor de beste oplossing.
 5. Xafax NetPay
  Xafax NetPay® is een universeel cashless betaalsysteem voor optimaal betaalgemak. NetPay werkt met een E-wallet. Vanuit deze digitale portemonnee wordt cashless betaald bij printers, multifunctionals, bij de kassa en bij snoep-, koffie- en frisdrankautomaten.
 6. Betaald printen universeel gemaakt
  Xafax heeft de betaalfunctionaliteit van Equitrac, PaperCut, Pcounter en uniFLOW geïntegreerd in NetPay. Met deze koppeling wordt tegemoetgekomen aan een grote wens van onderwijsinstellingen. Waar studenten nu nog vaak verschillende betaalmethoden moeten gebruiken voor een print, koffie en een broodje, biedt NetPay met deze uitbreiding het gemak van 1 volledig geïntegreerde betaaloplossing.

Contactgegevens
Xafax Nederland

Berenkoog 13
1822 BH Alkmaar

Postbus 107
1800 AC Alkmaar
Tel: 072-566 7400
www.xafax.nl

Xafax
5 (100%) 1 vote

Print Friendly