OKI Systems start een bijzondere spaaractie voor partners: ‘OKI takes you further’. De actie biedt bestaande en nieuwe dealers van de printerfabrikant de mogelijkheid om met de verkoop van producten, het volgen van trainingen of het organiseren van marketingactiviteiten punten te verzamelen. Het op die manier opgebouwde tegoed kunnen zij vervolgens verzilveren in de vorm van een breed scala aan reisgerelateerde zaken, zoals hotelboekingen, vliegtickets of huurauto’s. Een mooie manier om een welverdiende vakantie bij elkaar te sparen.

Met de eerste stralen van de voorjaarszon groeit bij iedereen het verlangen naar de zomer en de volgende vakantiereis. Trouwe dealers die prijs stellen op een bijdrage in hun reiskosten of zelfs een volledige vergoeding van hun vakantie, zullen dan ook blij zijn met het ‘OKI takes you further’-programma.

Spelregels

Dealers kunnen op vier verschillende manieren punten scoren:

  • Het verkopen van hardware (alle partners).
  • Het voltooien van trainingsmodules van de OKI Academy (OKI Business, Premium en Executive Partners).
  • Het delen van officiële social media-berichten van OKI (OKI Business, Premium en Executive Partners).
  • Het uitvoeren van marketingactiviteiten (OKI Premium en Executive Partners).

Bestaande dealers die willen deelnemen aan het spaarprogramma moeten zich registreren met hun OKI Partnernet-account. Nieuwe dealers dienen zich aan te melden als ‘kandidaat-partner’. Deelnemers kunnen de door hen verzamelde punten verzilveren zodra zij een tegoed van 250 punten hebben opgebouwd. Daarna kan elk tegoed vanaf 50 punten ingewisseld worden. Het actuele puntensaldo kunnen de deelnemers online op hun persoonlijke berichtensite inzien. De spaaractie begint per direct en eindigt (vooralsnog) op 31 maart 2017.

Reiskoorts in partnerkanaal
2.33 (46.67%) 3 votes

Print Friendly