Xerox organiseert het 2016 Xerox Global Forum waarbij meer dan 500 leden van het Xerox Premier Partner Global Network en resellers uit de grafimediabranche vanuit de hele wereld bijeenkomen. Xerox heeft dit congres georganiseerd om de toptrends en kansen binnen de grafimediabranche te bespreken. Het forum vindt plaats op 30 en 31 mei in Düsseldorf, voorafgaand aan drupa.

Het forum wordt geopend met een presentatie van Andrew Copley, President, Global Graphic Communications Operations bij Xerox en Hiroshi Kurihara, President bij Fuji Xerox. Tijdens het event krijgen de genodigden inzichten van leiders uit de grafimediabranche over de belangrijkste kansen in de markt en zien zij de nieuwste innovaties van Xerox.

“Onze Premier Partners tonen al jaren leiderschap in de grafische communicatiemarkt”, aldus Robert Stabler, Senior Vice President en General Manager, Global Graphic Communications Business Group bij Xerox. “Wij kijken er samen met onze partners naar uit om iedereen bij elkaar te brengen tijdens dit event. Het biedt klanten de gelegenheid om met ons én elkaar ideeën te delen, samen te werken aan zakelijke kansen en innovatieve technologische mogelijkheden op het gebied van workflow en digitale oplossingen te bespreken.”

Andere presentaties worden gegeven door:

  • “Global Trends & Insights” – Marco Boer, Vice President bij IT Strategies, Inc.
  • “Business Transformation” – Carlo Alberto Carnevale Maffe, Professor of Strategy aan de Bocconi University School of Management
  • “Best of the Best Awards” – Susan Weiss, Manager, Global Premier Partners en Customer Business Development Programs bij Xerox. Zij zal de winnaars van de global print applications-wedstrijd bekendmaken.
  • “drupa Preview” – John Ahlman, Vice President, Global Experiential Marketing, Xerox; Robert Stabler, Senior Vice President en Steve Hoover, CEO bij PARC, een dochteronderneming van Xerox

Drupa
Xerox-klanten trappen de eerste dag van drupa af met presentaties van Andrew Copley, Robert Stabler en Paul Morgavi. Zij zullen het hebben over de aanwezigheid van Xerox op het event en haar strategie rondom inkjet. Klanten hebben daarnaast vroegtijdig toegang tot de Xerox-stand en krijgen een exclusieve demo van de Xerox Brenva™ HD Production Inkjet Press en de Trivor™ 2400 Inkjet Press.

Het Xerox Premier Partner Global Network biedt klanten van Xerox de unieke mogelijkheid om te praten met innovatieve branchegenoten en gelijkgestemde strategen over de nieuwste trends en groeimogelijkheden binnen de grafimediabranche.

Meer informatie over het programma voor Premier Partners en Business Development tijdens drupa is hier beschikbaar. Meer informatie over de activiteiten van Xerox tijdens drupa is te vinden op xerox.com/drupa.

Xerox Premier Partners komen bijeen tijdens het Global Forum in Düsseldorf
2 (40%) 1 vote

Print Friendly