All Mailing Solutions heeft een nieuw HSA inkjetsysteem geleverd aan Mail 2000 Zaanstad BV uit Wormerveer, Nederland. Het betreft een nieuw systeem met een hogere capaciteit dan het voorgaande systeem dat bij Mail 2000 Zaanstad BV werd gebruikt. All Mailing Solutions uit Heemskerk is gespecialiseerd in de verkoop van en technische serviceverlening voor couverteersystemen, sealsystemen en inkjetsystemen.

“De noodzaak van extra productiecapaciteit, op het gebied van het printen van enveloppen en documenten, heeft ons naar All Mailing Solutions geleid”, zegt Mark Koenen, eigenaar Mail 2000 Zaanstad BV. “All Mailing Solutions heeft deze inkjetsystemen in het leveringsprogramma. Na een gedegen selectieprocedure bleek dat All Mailing Solutions zowel voor ons het meest geschikte systeem kon bieden als simpelweg het beste voldeed aan het beantwoorden van onze vraagstukken.”

“Met deze aanschaf hebben wij meer capaciteit, hogere verwerkingssnelheid en kunnen wij onze relaties een hogere kwaliteit leveren. Compleet met het laatste software pakket voldoet dit HSA inkjetsysteem ruim aan onze vraag. Uitgerust met mailtable met vacuumbanden en twee printkoppen welke ieder 50,8mm hoogte kunnen printen hebben wij nu alles in huis!” aldus Mark Koenen.

Volgens Timo van der Ploeg, van All Mailing Solutions, is deze investering een goed voorbeeld van ´Premium Showroom Systems`, zoals wij dat noemen. “De naam is niet het belangrijkste, de prijs en het direct beschikbaar zijn wel. Vraagstukken die vandaag de dag spelen dienen direct beantwoord te worden. Alle systemen die wij nieuw aanbieden staan ook in onze showroom en dit werpt zijn vruchten af”

Mail 2000 BV investeert in inkjetsysteem via All Mailing Solutions – AMS
4 (80%) 1 vote

Print Friendly