De nieuwe Toshiba e-STUDIO425S en de e-STUDIO306CS bieden standaard printen, scannen, faxen en kopiëren. De compacte systemen, met een moderne en strakke uitstraling, passen in elke kantooromgeving. De prachtige kleuren en haarscherpe grafieken zorgen voor indrukwekkende documenten.

Optimaliseer document- en informatiestromen
De nieuwe A4-systemen optimaliseren document- en informatiestromen. Door uitbreiding met verschillende softwarepakketten wordt de volledige potentie van de systemen gebruikt en voldoen ze aan de eisen van de hedendaagse documentautomatisering.

Beveiliging van gegevens

Het bedieningspaneel (kleuren touchscreen) biedt eenvoudig toegang tot alle functies. Optionele kaartlezers zorgen ervoor dat de documenten alleen worden afgedrukt wanneer de gebruikers zich aanmelden op het systeem. Dit bespaart niet alleen tijd en kosten, maar verhoogt ook de beveiliging van de bedrijfsinformatie.

Passende oplossing
De kleurenmultifunctional, de e-STUDIO306CS, heeft een afdruksnelheid van 30 pagina’s per minuut en een papiercapaciteit tot 1.450 vel. De zwart-witmultifunctional, de e-STUDIO425S, biedt een afdruksnelheid van 42 pagina’s per minuut en heeft een papiercapaciteit van maximaal 2.000 vel. “Wij spelen in op de aanhoudende vraag naar A4-systemen in de markt”, zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba Tec Netherlands. “Met de uitbreiding van ons portfolio met deze systemen, de e-STUDIO306CS en de e-STUDIO425S, hebben onze klanten altijd een oplossing die bij ze past.”

Milieu

Zoals alle Toshiba producten voldoen de nieuwe modellen aan internationale milieunormen en nemen ze deel aan het Toshiba CO2-neutraal programma. Dit programma garandeert dat het systeem geheel CO2-neutraal is, van productie tot gebruik. Lees meer over dit programma op www.toshibatec.nl.

Contact
Wilt u meer informatie over de nieuwe systemen dan bezoekt u onze website www.toshibatec.nl of neemt u contact op met één van onze accountmanagers via het telefoonnummer 030-6348602.

Toshiba breidt MFP portfolio uit
3 (60%) 1 vote

Print Friendly