In februari jl. werd de nieuwe versie van Inepro’s Back office suite gelanceerd met een keur aan aanvullende features en mogelijkheden. Daarna werd in maart de nieuwe eindgebruikers app MyInepro geïntroduceerd; een smartphone app voor meer inzicht in en controle over transacties en documenten. Deze maand zoomt Inepro in op de versimpelde licenties en features van de modulaire software oplossing.

Focus op versimpelen licenties

Gebruikersgemak is voor Inepro één van de redenen om bestaande software continu te optimaliseren én nieuwe oplossingen te onwikkelen. Vanuit dit oogpunt was de ontwikkeling van de nieuwe 7.6 versie van iBos vooral gericht op het versimpelen van licenties en het toevoegen van functionaliteiten, volledig aansluitend op de wensen van Inepro’s gebruikers.

iBos licenties nu standaard aanwezig

In de nieuwe versie van iBos zijn diverse licenties standaard opgenomen. Eén van deze aanvullingen is ‘iBos Quota’, waarmee budgetten heel eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan gebruikers, groepen of afdelingen. Daarnaast kunnen met deze functionaliteit (gratis) producten en/of diensten aan een persoon toegekend worden in een bepaalde tijdsperiode.

Licenties voor hoge beschikbaarheidsomgevingen, waar in geval van nood clusters worden gebruikt, zijn nu ook standaard inbegrepen in Inepro Back office suite 7.6. Het aantal DocuPRO7 workstation clients alsmede het aantal Back Office Managers is vanaf nu ongelimiteerd. Wanneer er de wens is om biometrie in de organisatie te introduceren of uit te breiden, zoals toegang tot Multi Functionele printers, stelt het Back Office programma de desbetreffende software standaard beschikbaar. Naast al deze aanvullingen levert iBos 7.6 de Coverage Analyser die niet een complete pagina als kleurenprint afrekent (terwijl er bijvoorbeeld maar 1 punt in kleur is) maar de kosten baseert op de inktdekking.

Andere standaard licenties in iBos 7.6 zijn
– Aanvullende Print Server
– Scan2x per server
– Cluster Support per Node

De nieuwe versie van iBos kan door Inepro Partners gedownload worden via het portal https://inepro.topdesk.net/.
Voor meer informatie over Inepro’s  betaal-, registratie- en management oplossingen: www.inepro.com.

Inepro Back office suite 7.6: focus op versimpelen licenties
3 (60%) 1 vote

Print Friendly