Migrato is gespecialiseerd in de migratie van content uit gebruikte of oude ECM-systemen naar een nieuw ECM-systeem. Doelstelling is om de contentexplosie met ongestructureerde en ongecontroleerde opslag van content gereed te maken voor de volgende fase van informatievoorziening. De migratie omvat niet alleen het overzetten van content met de bijbehorende meta-data naar het nieuwe systeem, maar neemt ook functionaliteit mee als, verrijken van meta-data, opschoning, aanvullen van meta-data (voor bijvoorbeeld Records Management) en formaatconversies. Zo krijgt de content in de nieuwe omgeving meer waarde voor de medewerker. Content is makkelijker en sneller te vinden, de organisatie voldoet weer aan de compliance eisen en een klantdossier is weer compleet. Zo wordt de organisatie een echte kennisorganisatie.

Migrato werkt samen met gespecialiseerde ECM-systeem integratie organisaties. Zo is altijd de juiste kennis voorhanden om een ECM-migratie vakkundig, snel en zonder fouten uit te voeren. Voor het uitvoeren van migraties gebruikt Migrato een specifiek ontwikkelde methodiek. Deze zorgt ervoor dat migraties via een strak geleid proces worden uitgevoerd. Medewerkers worden daarbij zo min mogelijk belast of lastiggevallen tijdens de conversie. Ze kunnen van de ene op de andere dag over naar het nieuwe systeem.

De medewerkers van Migrato hebben een jarenlange ervaring en expertise in ECM-implementaties. Zo waren wij onder andere betrokken bij de eerste ECM-implementaties in Nederland binnen de farmaceutische, overheid en financiële sector. Onze implementatie experts hebben de expertise wat betreft de inrichting van de oudere ECM-toepassing, en ook voldoende kennis van de nieuwe toepassingen met de functionele mogelijkheden en de wet en regelgeving

Contactgegevens;

Migrato B.V.
Nieuwe Haven 39
3291GA STRIJEN
Tel. 06-507.34.896
info@migrato.nl
www.migrato.nl

Migrato – ECM migraties
1.3 (26%) 10 votes

Print Friendly