Canon Europe, marktleider in imaging solutions, maakt vandaag de introductie bekend van vier nieuwe grootformaat zwart-wit systemen – de Océ PlotWave 345, 365, 450 en 550. Deze krachtige PlotWave-systemen zijn speciaal ontworpen voor drukke werkgroepen binnen zowel de AEC (Architectuur, Engineering, Constructie) als maakindustrie en verwerken op tijd- en kostenbesparende wijze moeiteloos grote sets technische documenten.

De Océ PlotWave 345/365 (6 A1- of D-formaat prints per minuut) is ideaal voor kleine en middelgrote werkgroepen die met zo weinig mogelijk inspanning documenten met een professionele uitstraling willen produceren. De Océ PlotWave 450/550 (10 A1- of D-formaat prints per minuut) sluit aan bij de behoeften van grotere werkgroepen en copyshops die ook tijdens piekperioden op efficiënte wijze grotere sets technische documenten willen verwerken.

‘What you See is What You Print’
Voor maximale efficiency kunnen gebruikers tijdens het printen documenten in kleur scannen en kopiëren. De systemen ondersteunen ook Océ Publisher Select 2, zodat meerdere sets aan technische documenten tegelijk zijn samen te stellen, te printen en te beheren. De ‘What You See is What You Print’-voorbeeldfunctie toont mogelijke fouten voordat het printen start en maakt het gemakkelijk om instellingen te wijzigen en zo nauwkeurige resultaten te behalen. De volledig geïntegreerde Océ online Folder-optie voor de Océ PlotWave 450/550 zorgt met één druk op de knop voor documenten die professioneel zijn gevouwen.

Productiviteitswinst
Océ PlotWave ClearConnect – een intuïtief touchscreen dat werkt als een tablet – maakt productiviteitswinst mogelijk. Gebruikers profiteren daarnaast van volledige cloud-integratie en kunnen met Océ Mobile WebTools documenten printen vanaf hun tablet, pc of smartphone. De ondersteuning voor maximaal vier printrollen stelt werkgroepen in staat om een grote reeks aan technische documenten te produceren met een constant hoge kwaliteit en minder tijdverlies door het vervangen van printrollen.

Nauwkeurige detailweergave
De nieuwste generatie Océ Radiant Fusing-technologie garandeert documenten met een consistente, hoogwaardige kwaliteit die binnen en buiten bestand zijn tegen intensief gebruik. De hoge 1.200 x 600 dpi-resolutie die dankzij Pico Printing mogelijk is, maakt deze systemen ideaal voor CAD-omgevingen waar een nauwkeurige detailweergave essentieel is. En de Océ Image Logic®-technologie zorgt naast een haarscherpe reproductie van dunne lijnen voor compensatie van kreukels en lichte kleuren om ook bij het kopiëren en scannen een optimaal resultaat te behalen.

Beveiliging en efficiency als uitgangspunten
De nieuwe Océ PlotWave-systemen bieden smart card-ondersteuning en Secure Login om de printomgeving nog beter te beveiligen. Vertrouwelijke informatie wordt verder beveiligd met een embedded Windows 8-platform. Dankzij de Océ POWERsync-controller kunnen de nieuwe systemen naadloos worden geïntegreerd binnen bestaande hardware en software, waaronder Canon’s printmanagementplatform uniFLOW.

“De nieuwste aanwinsten in de Océ PlotWave-productlijn onderstrepen onze betrokkenheid bij technische gebruikers in de AEC en maakindustrie. Deze sectoren dienen zich aan te passen aan de groeiende vraag naar nauwkeuriger en veiliger printen,” aldus Pierre-Olivier Esteban, European TDS/DGS Marketing Director bij Canon Europe. “De nieuwe Océ PlotWave-systemen bieden een nog veiligere omgeving voor het printen van documenten – een omgeving waarin de kosten laag, de productiviteit hoog en het printen eenvoudig is.”

De Océ PlotWave 345, 365, 450 en 550 zijn vanaf mei beschikbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Rate this post

Print Friendly