Dankzij twee nieuwe opties voor inline afwerking in combinatie met de Xerox Rialto 900™ rol naar losblad Inkjet Press kunnen grafimediabedrijven opdrachten nu eenvoudig en in één drukgang drukken, perforeren, snijden en stapelen. De functies bestaan uit een dynamische inline perforator en een tweede hoge capaciteitsuitleg. Dit stelt grafimediabedrijven in staat een optimale beschikbaarheid te realiseren en nieuwe, hoogwaardige marktsegmenten te betreden.

Met de optie voor dynamische inline perforatie maakt Xerox het mogelijk om inline horizontale, verticale of T-vormige afscheurcoupons te creëren. Voorbeelden hiervan zijn kortingsbonnen, antwoordkaarten en betalingsbewijzen. Hiermee profiteren grafimediabedrijven van nieuwe kansen in de transactionele, promotionele en direct mail-markt. Een tweede hoge capaciteitsuitleg maakt een ononderbroken productie mogelijk, want de Rialto 900 kan hierdoor draaiende worden gehouden tijdens het leegmaken van de andere uitleg.

“De Rialto 900 combineert optimaal prestatievermogen op een uiterst compact vloeroppervlak”, aldus Chris Irick, wereldwijd productmanager Entry Production Inkjet bij Xerox. “De nieuwe opties voor inline afwerking dragen bij aan maximale productiviteit door het automatiseren van de workflow en het terugdringen van handmatige taken.”

Drupa
De nieuwe functies voor de Xerox Rialto 900 Inkjet Press zijn tijdens drupa te zien op de stand van Xerox in hal 8B A62. De pers maakt daar ook gebruik van de cloudgebaseerde oplossing van Xerox voor geautomatiseerd kleurenbeheer. Hiermee zien grafimediabedrijven hoe zij hun workflow- en kleurenbeheer kunnen vereenvoudigen. De beschikbaarheid van de twee nieuwe afwerkingsfuncties wordt later dit jaar bekendgemaakt.

Meer informatie over deze nieuwe functies is beschikbaar via de ‘Road to drupa’-video met Chris Irick. Meer informatie over de activiteiten van Xerox tijdens drupa is te vinden op: xerox.com/drupa.

Rate this post

Print Friendly