Sharp voegt drie nieuwe, zeer efficiënte printers toe aan haar assortiment multifunctionele A3-kleurenprinters: de MX-3060N, de MX-3560N en de MX-4060N. De printers zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven die behoefte hebben aan toegankelijke MFP’s voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen.

De modellen zijn out-of-the-box gebruiksklaar en beschikken over een ‘uitgesteld printen-oplossing’ om printopdrachten vast te houden totdat de gebruiker deze vrijgeeft. De MFP’s kunnen gescande documenten eenvoudig omzetten naar doorzoekbare bestanden en de bewegingssensor zorgt voor sterk gereduceerde opwarmtijden omdat de printer direct geactiveerd wordt wanneer de sensor detecteert dat iemand de machine nadert.

De drie MFP’s beschikken over een afdruksnelheid van 30, 35 of 40 pagina’s per minuut. Ze combineren een toegankelijk bedieningspaneel, een 10,1 inch aanraakscherm en een eenvoudige integratie met bestaande IT-systemen met handige technische mogelijkheden, zoals Office Direct Print voor MS Office-bestanden en Cloud Connectivity. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig informatie delen en printopdrachten uitvoeren vanaf hun smartphones en tablets.

Wilbert Hendriks, Sales Manager Direct Sales & Marketing Benelux bij Document Solutions Sharp Electronics Benelux: “Deze nieuwe modellen helpen klanten bij hun informatiemanagement tegen lage kosten. De technologie van Sharp heeft echt toegevoegde waarde voor bedrijven die de efficiency op de werkplek willen verbeteren.”

De nieuwe MX-3060N-, MX-3560N- en MX-4060N-modellen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Sharp biedt toegevoegde waarde voor bedrijven die de efficiency op de werkplek willen verbeteren
5 (100%) 1 vote

Print Friendly