Per 1 mei zal Marcel Kranenburg als Directeur Sales & Business Development toetreden tot de directie van Impress uit Woerden. Vanuit deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbreiding en professionalisering van de dienstverlening. Hiermee versterkt Impress haar mogelijkheden voor het insourcen en optimaliseren van communicatieprocessen van haar klanten.

De aanstelling van Marcel Kranenburg is een logisch vervolg op de veranderende dienstverlening van Impress. Het bedrijf kent zijn oorsprong in 1992 waarin het voornamelijk projectmatig samenwerkte met opdrachtgevers op het gebied van directmail. Door de jaren heen, mede door de toevoeging van de business lines Transactiemail (2007) en Publimedia (2013), is Impress zich meer en meer gaan toeleggen op het procesmatig samenwerken met haar opdrachtgevers op het gebied van multi- & crosschannel communicatie. Veel financiële instellingen, verzekeraars en ondernemingen hebben de verwerking van hun uitgaande documentstromen uitbesteed aan Impress en het bedrijf verwacht dat het aantal klanten de komende jaren verder zal toenemen.

Kranenburg zal bij Impress verantwoordelijk worden voor IT, Sales & Marketing en Business Process Outsourcing (BPO). De afgelopen jaren was hij werkzaam bij Ricoh en gaf hier leiding aan de divisie Business Process Outsourcing. Daarvoor werkte hij onder andere voor PinkRoccade en Akzo Nobel. Over zijn overstap naar Impress zegt hij het volgende: “Het is mooi om te ervaren hoeveel creativiteit en energie er aan boord is bij Impress. Het uitbouwen van de huidige positie van Impress is een ambitie waar ik voor sta. De afgelopen jaren is bewezen dat ze goed kunnen inspelen op de continu veranderende vraag vanuit de markt. Met diezelfde klantgerichtheid gaan we de bestaande dienstverlening verder ontwikkelen om nog meer organisaties aan Impress te binden.”

Algemeen Directeur Joop Agterberg is erg blij met de komst van Marcel Kranenburg naar Impress: “Met de komst van Marcel heeft Impress de absoluut vereiste professionaliteit in huis om een toonaangevende rol in documentlogistiek te blijven spelen en verder uit te bouwen. Met name zijn kennis op het gebied van IT en digitale oplossingen en zijn jarenlange praktijkervaring in Business Process Outsourcing (BPO) maakt Marcel de ideale persoon met de juiste kennis en kunde (kunnis) om klanten op een professionele te ondersteunen bij de optimalisatie, ontwikkeling of outsourcing van hun communicatieprocessen.”

Impress breidt directie uit met Marcel Kranenburg
4 (80%) 1 vote

Print Friendly