AllBidigit heeft RetSoft BV overgenomen. Door deze unieke overname kan AllBidigit Group B.V. nu nog beter inspelen op specifieke behoeftes van klanten op het gebied van document management.

Exclusief archiefsysteem RetSoft
Met RetSoft Archief ontwerpt een organisatie in een handomdraai een digitaal archief waarin zowel gescande als digitaal aangemaakte documenten kunnen worden opgeslagen en beheerd.

Retsoft is uitermate geschikt voor kleinere organisaties en/of afdelingen binnen grotere organisaties. Bovendien biedt AllBidigit de mogelijkheid om het pakket verder uit te bouwen naar een breed Document Management Systeem. RetSoft biedt organisaties een complete digitale oplossing, razendsnel en efficiënt, met een hybride Cloud, Office- en Outlook-integratie!

AllBidigit- Smart Document Solutions
AllBidigit Group B.V. biedt als informatiespecialist al ruim 20 jaar oplossingen op het gebied van document- en informatiemanagement. AllBidigit Group B.V. is actief in heel Nederland en ontzorgt kleine, midden en grote organisaties in de publieke sector, onderwijs, zorg, gemeenten, industrie, handel en zakelijke dienstverlening.

In goede samenwerking met haar relaties werkt AllBidigit voortdurend aan Smart Digital Solutions en begeleidt het bedrijf organisaties bij vraagstukken op het gebied van informatie- en documentenbeheer. Continue innovatie gericht op alle bedrijfsprocessen.

Met de overname van Retsoft en daarmee het verkrijgen van dit exclusieve archiefsysteem is weer een belangrijke stap gezet om de (toekomst)strategie optimaal uit te kunnen voeren. Met Retsoft heeft AllBidigit de mogelijkheid om een kwalitatief goed product met een zeer aantrekkelijke prijs aan te bieden bij (nieuwe) relaties

Rate this post

Print Friendly