M-Files Corporation, leverancier van content management oplossingen die gebaseerd zijn op een unieke aanpak waarbij metadata het organisaties mogelijk maakt om het beheer van documenten en andere informatie drastisch te verbeteren,krijgt een Serie B investering van 33 miljoen euro van Partech Ventures, in samenwerking met Finnish Industry Investment en Draper Esprit.

M-Files blijft voortdurend op explosieve wijze wereldwijd groeien, wat gekenmerkt wordt door haar groeipercentage van meer dan 1000 % over de afgelopen zes jaar. De nieuwe investering zal de bestaande verkopen en marketingactiviteiten verder versnellen, alsmede de expansie in nieuwe markten in Noord Amerika, de EMEA en APAC regio’s. M-Files gaat zich ook richten op het verbreden en versterken van haar partnernetwerk, dat momenteel bestaat uit 450 partners in meer dan 100 landen.

In een markt waarin andere systemen informatie beheren op basis van een verouderde aanpak met mappen, biedt M-Files een oplossing waar content niet vast zit aan een specifieke locatie, maar intuïtief geclassificeerd en beheerd wordt op basis van “wat” het is, in plaats van “waar” het is opgeslagen. Deze aanpak maakt het organisaties ook makkelijker om systemen als ERP, CRM en HR te integreren met opgeslagen documenten en ander ongestructureerd content.

Rate this post

Print Friendly