Holland House, onderdeel van de business unit Document Management van de Solipsisgroep, neemt deel aan het Vendor en Speakers Forum van Xploration® 16 – de jaarlijkse Xplor-conferentie, die van 5 tot 7 april wordt gehouden in het Caribe Royale Orlando in Orlando, Florida (USA). De deelname bestaat – naast participatie aan een plenaire paneldiscussie en een presentatie – uit een stand (# 35) op de beurs. Xploration® is wereldwijd de grootste Customer Communications Conference over print, digital, mobile & social.

“Onze partners spelen een belangrijke rol in het succes van de Xploration-evenementen”, stelt Skip Henk, President en CEO van Xplor International. “Naast het feit dat op de beursvloer de nieuwste technologie wordt getoond, zullen deelnemers aan de conferentiesessies problemen van eindgebruiker beter begrijpen en hun expertise delen.”

Aan het Vendor Forum nemen de beste solution providers uit de industrie deel, waaronder Holland House. Volgens Wim Buitenhuis, algemeen directeur van de Solipsisgroep, is Xploration het platform bij uitstek om de producten en oplossingen van Holland House nog beter bij een internationaal publiek onder de aandacht te brengen. “Met UniSpool en PrinTaurus worden organisaties wereldwijd voorzien van een centraal te managen output- en printmanagementtool. Een beheertool waarmee de complete output- en printomgeving locatie- en serveronafhankelijk inzichtelijk is. Proactief kunnen managen van outputstromen- en printstoringen zorgt voor het sterk verminderen van kosten aan de infrastructuur en medewerkers.”

Rate this post

Print Friendly